Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop chinezesc 2021: Predicții pentru nativii din zodia Iepurelui. Sănătate, bani și dragoste în anul Bivolului Alb de Metal
WhatsApp
Anul Chinezesc 2021 este anul Anul Bivolului de metal și vine imediat după anul șobolanului de metal. Începe pe 12 februarie 2021 și se termină pe 30 ianuarie 2022. Va fi un an plin de schimbări, vom avea parte de o reorganizare, iar fenomenele naturale se vor intensifica. Am mai avut un an al Bivolului (echivalentul Capricornului în zodiacul european) în anul 2010.  
zociac_chinezesc_iepure

Astrologul argentinian Ludovica Squirru Dari a împărtășit predicțiile pentru această perioadă. Boiul - sau Bivolul - reprezintă ordinea, disciplina, efortul, munca și schimbările sistematice prin care va continua să treacă lumea, planeta.

Nativii din semnul zodiacal chinezesc al Iepurelui vr beneficia în acest an de energiile Bivolului Alb de Metal în plan profesional. nativii acestui semn vor exercita noi abilități de conducere și vor avea o forță neobișnuită de muncă. Dacă v-ați născut în anii: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 sau 2011, atunci aparțineți semnului zodiacal chinezesc al Iepurelui.

Citeste si: Horoscop Chinezesc 2021: Ce oportunități și pericole aduce Anul Bivolului Alb de metal

Iepurele este singurul animal care poate controla Bivolul, așa că anul 2021 va fi un an magnific pentru persoanele născute sub acest semn al zodiacului chinezesc. În acest  an, acești nativi vor deține controlul, așa că vor putea termina proiectele care au fost blocate din cauza Șobolanului.

Succesul profesional le este garantat, însă nu acest lucru se poate spune despre relațiile de dragoste, care ar putea fi afectate. În primele luni ale anului, iepurele va fi mai agresiv, iar acest lucru ar putea crea conflicte cu oamenii din jur, în special cu cei pe care îi iubești cel mai mult.


Citeste si: Zodiac Chinezesc 2021. Ce provocări și pericole aduce anul Bivolului Alb de metal celor născuți în zodia Șarpe

Energiile Bivolului Alb Metalic vor aduce beneficii iepurilor, deoarece acest lucru le va oferi puterea de a se reinventa și își vor atinge obiectivele mult mai repede decât celelalte animale din horoscopul chinezesc.

 

Noutățile anului pentru nativii din semnul zodiacal chinezesc al Iepurelui

 

În acest an, iepurele are multe posibilități de a se reinventa, de a îndeplini proiectele care sunt acum în așteptare, de a dezvolta afaceri, de a stabili noi parteneriate de afaceri. Mai mult, pot oferi locuri de muncă altor persoane.


Iepurele va avea o forță neobișnuită de a lucra în acest an. Nu în ultimul rând se pot confrunta cu și cu unele probleme, însă au șansa să le depășească. Iepurii vor fi tentați să facă anumite excese, însă își pot găsi echilibrul pentru a-și realiza proiectele și a evita conflictele cu partenerii.

 

Sfaturi pentru Iepure în anul Bivolului Alb de Metal

 

Iepurele este al patrulea animal de pe zodiacul chinezesc. Acesta va fi un an bun pentru iepuri. Dacă Iepurele dorește să-și  mențină stabilitatea, ar fi esențial să nu caute modificări. La locul de muncă, va trebui să vă adaptați la schimbările care apar.
Nativii să nu-și facă griji dacă anul nu începe destul de bine. Orice confuzie în aspectele sentimentale este doar efectul tranziției dintre Șobolan și Bou.

Din martie totul va începe să se stabilească pentru că vei învăța să evitați oamenii dăunători și să îi alegeți pe cei care vă fac bine. În iunie, nativii vor avea parte de multă energie și satisfacții. Profitați de ocazie pentru a vă recupera prietenii și energia pe care o veți avea până în decembrie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel