Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop chinezesc 2021. Cum vor sta cu sănătatea semnele zodiacului în anul Bivolului de Metal
WhatsApp
Anul Bivolului de metal va fi agitat pentru acele semne ale zodiacului, care și-au neglijat bolile și nu le-au tratat. Prin urmare, astrele vă recomandă să începeți anul, punând pe primul loc, îmbunătățirea sănătății. Trebuie să faceți exerciții de fizioterapie, și să urmați o dietă. În cazul oricărei afecțiuni, cel mai bine ar fi să cereți sfatul medicului.  
horoscop_chinezesc_sanatate

BERBEC (21.02.2020.04)

În general, Berbecul nu va trebui să se îngrijoreze de bunăstarea lor. Dacă își vor respecta dieta și vor avea un stil de viață sănătos, nu vor avea probleme grave. Cu toate acestea, au și puncte slabe, car țin de cap și inimă. Nu ignora semnele scrie gorodche.ru.

 

TAUR (21.04-21.05)

Acordați atenție emoțiilor și nu uitați că oamenii fericiți nu se îmbolnăvesc. Dacă faceți sport, să nu renunțați. În a doua jumătate a anului, aveți grijă de coloana vertebrală și acordați atenție articulațiilor.

 

Citeste si. Horoscop chinezesc 2021. Ce zodii își găsesc iubirea sau au haos în viața sentimentală, în anul Bivolului de Metal

 

GEMENI (22.05-21.06)

Este important să respectați programul de lucru și de odihnă. Evitați munca excesivă, mai ales atunci când lucrați la computer. Este important să acordați suficient timp pentru a vă relaxa. Evitați stresul și supraîncărcarea emoțională, renunțați la alcool și la alimentele nesănătoase.

 

RAC (22.02-22.07)

Încercați să vă odihniți mai mult, nu neglijați somnul. Dacă nu suporți singurătatea, petreceți mai mult timp cu familia și prietenii. Activitatea fizică moderată vă poate ajuta la combaterea depresiei. Nativii rac sunt predispuși la hipertensiune arterială, de aceea ar trebui să evite orice fel de suprasolicitare.

 

LEI (23.07-23.08)

Monitorizați-vă sistemul imunitar. Nu uitați de sport, zile de post și vitamine. Încearcă să vă aflați mai mult în aer liber. Sunteți susceptibil la infecții. Nu ignorați măsurile preventive recomandate de medici.

FECIOARA (24.08-22.09)

Mergi la sport și renunță la obiceiurile proaste. În extrasezon, evitați locurile aglomerate, purtați o mască pentru a nu prinde o infecție virală, nu răciți, nu vă suprasolicitați. Monitorizați-vă digestia pe tot parcursul anului. Încercați să urmăriți bolile cronice, astfel încât acestea să nu se înrăutățească.

 

BALANȚĂ (09.23-22.10)


Respectă o dietă sănătoasă. Astrele recomandă să alegeți antrenament cardio. Evitați supraîncărcarea severă și hipotermia. Vizitele programate la medic vă pot ajuta să vă mențineți echilibrul corpului.

 

Citeste si: Horoscop chinezesc 2021. Prognoza financiară pentru toate semnele zodiacului în anul Bivolului de Metal

 

SCORPION (23.10-21.11)


Monitorizați-vă activitatea tractului digestiv și întăriți-vă sistemul imunitar, excludeți alimentele grele și alcoolul. Puteți fi atenți la tratamentele neconvenționale care vă vor ajuta ficatul, intestinele și sistemul urinar. Evitați stresul.

 

SĂGETĂTOR (11.22-21.12)


Monitorizați cu atenție sistemul respirator. Riscurile pentru sănătate pot fi crescute în prima jumătate a anului. Fii atent la digestie, urmează dieta necesară. Probabilitatea de rănire este crescută, mai ales atunci când călătoriți. Acordați atenție articulațiilor.

 

CAPRICORN (12.22-20.01)


Încercați să evitați activitatea fizică intensă, precum și să respectați toate măsurile preventive. În primăvară puteți merge mergeți la piscină, să faceți sport în aer curat. Eliminați alimentele picante și alcoolul din dieta dumneavoastră.


VĂRSĂTOR (01.21-19.02)


Încercați să evitați stresul fizic și emoțional pentru a evita bolile sistemului nervos. Acordați atenție unei diete echilibrate pentru a evita problemele de stomac. Luați-vă timp să faceți cardio, dar nu exagerați.

 

PEȘTI (20.02–20.03)


Anul nu vă aduce probleme de sănătate.  Astrele vă sfătuiesc să vă aflați mai mult în aer liber, renunțați la fumat. Consolidați-vă sistemul imunitar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel