Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop chinezesc 2021. Ce zodii își găsesc iubirea sau au haos în viața sentimentală, în anul Bivolului de Metal
WhatsApp
Anul Bivolului de Metal este aduce un nou început, după ce anul precedent, 2020, nu a fost întocmai unul foarte bun.  Horoscopul anului 2021 anunță dragoste și regăsire pentru toate zodiile, dar și neliniști emoționale. Este un an imprevizibil, un an cu un puternic impact emoțional pentru toți. În acest an vom învăța să fim mai buni, să ne redescoperaim puterile interioare, să credem în bunătate și în iubire. 
Horoscop special. Dragoste și bani: 6 semne zodiacale vor da marea lovitură în vara anului 2022

Unele zodii se vor bucura cu adevarat de noroc în dragoste, căci astrele le susțin în mod aparte în anul Bivolului de Metal. 

Citește și Horoscop arboricol: Află ce copac reprezintă zodia ta și ce elemente definesc mai mult structura interioară a caracterului

BERBEC – Dragostea va apărea încă din primele luni ale anului. Deși atracția va fi mare, rămâneți cu ochii deschiși. Nativii singuri vor simți nevoia să experimenteze, iar cei aflați deja în relații stabile se vor bucura de o atmosfera excelentă în cuplu. Comunicarea va fi cuvântul de ordine în viață sentimentală. Eventualele conflicte vor fi aplanate, iar legăturile vor fi și mai puternice după aceea.

TAUR  – Prima jumătate a anului aduce o serie de schimbări în viață sentimentală, fie că vorbim despre relații deja consolidate, fie că vorbim despre nativi celibatari. Putem vorbi chiar despre o situație de criză, însă lucrurile se pot rezolva cu o escapadă în doi. În a doua parte a anului lucrurile se schimbă radical. Taurii singuri și-ar putea găsi dragostea, cei care se află în relații toxice ar putea decide să le pună capăt. Cei care și-au găsit deja perechea vor da un „refresh” poveștii lor de dragoste. Atenție la perioadele tensionate! Nu vreți să va certați cu partenerul în public sau în fața prietenilor.

GEMENI  –  În ianuarie sau februarie s-ar putea să va îndrăgostiți la prima vedere. Profitați de ocazie și nu lăsați timiditatea să vă pună piedici. Vă veți bucura din plin de dragoste anul acesta, dacă veți ști să nu tefuzați oportunitățile. Veți avea o senzualitate aparte mai ales în a doua jumătate a anului, când s-ar putea să vă întâlniți sufletul pereche. Dacă sunteți deja implicați într-o relație, lucrurile stau și mai bine. Aveți ocazia să o consolidați dacă veți învață să vă apreciați perechea așa cum merită.

RAC  –  Venus vă copleșește cu iubire încă de la începutul anului. Fie că sunteți într-o relație, fie că încă mai căutați partenerul perfect, lucrurile se vor așeza fix așa cum vă doriți. Nimic nu stă în calea fericirii voastre în această perioadă. În a doua jumătate a anului este posibil să apară o dragoste fulgerătoare, care vă va consuma și vă va face să renașteți în fiecare zi.

LEU  –  Cei aflați în căutarea marii iubiri s-ar putea să o găsească în prima parte a anului 2021. Deși ai decis să îți închizi porțile inimii, povestea de iubire pe care o pregătesc astrele pentru tine va „lovi” pe neașteptate, acolo unde nu ai crede vreodată că poți găsi dragostea. S-ar putea să fie vorba despre o persoană pe care o cunoști deja. Mulți dintre voi hotărăsc că ar fi timpul să întemeieze o familie. Pentru Leii aflați deja în relații lucrurile nu stau, însă, la fel de bine. Sunt posibile tensiuni și conflicte.

FECIOARĂ  –  Anul începe cu ceva turbulențe în viața sentimentală pentru Fecioare. Va trebui să luați o decizie, chiar dacă o veți amâna. Pentru nativii singuri astrele prefigurează o aventură sau poate reaprinderea unei povești de iubire mai vechi. Fecioarele sunt foarte seducătoare în 2021 și, poate, mai pasionale ca niciodată.

 

citeste si: Horoscop Chinezesc 2021. Începe anul Bivolului de Metal mâine, 12 februarie: Cum a fost stabilită ordinea semnelor din zodiac și care este zodia ta

 

BALANȚĂ  –  În primele luni din 2021 casa dragostei este dominată de Neptun, o planetă care de obicei nu vine cu vești bune. Vă veți simți singuri chiar dacă sunteți într-o relație, unii dintre voi s-ar putea chiar să se despartă. Pe de altă parte, relațiile noi pe care le-ar putea începe Balanțele ar putea fi unele de lungă durata. Cuvântul cheie în dragoste anul acesta va fi „sinceritate”.

SCORPION  –  Astrele v-au pregătit multă iubire în 2021. Relația în care va aflați merge perfect, veți fi copleșiți de surprize plăcute. Scorpionii singuri pot să-și schimbe statutul, dacă vor vor ști să profite de oportunitățile ce le ies în cale. Pe la jumătatea anului s-ar putea să aveți un moment de răzvrătire, să va simțiți încorșetați într-o relație și să simțiți nevoia să vă recăpătați libertatea. „Furtuna” va trece, însă, repede și va urma o perioadă de calm și armonie. Cei pe care ultima parte a anului îi va prinde tot singuri au șansa să găsească iubirea la care visau.

SĂGETĂTOR  –  Pe voi vă pasc o serie de alegeri greșite în plan sentimental, din cauză că sunteți prea visători în 2021. Săgetătorii aflați într-o relație vor avea episoade de gelozie, însă în a doua parte a anului se liniștesc și armonia se întoarce în viața de cuplu. Săgetătorii singuri s-ar putea să aibă surpriza ca o prietenie veche să evolueze într-o relație.

CAPRICORN  –  În primele luni din 2021, viața voastră sentimentală va fi ca un roller-coaster, iar tensiunile în dragoste se vor amplifica odată cu apropierea verii, când s-ar putea să călcați strâmb. Nativii singuri ar putea fi orbiți de entuziasmul unei noi cuceriri și ar putea să aibă mult de suferit din cauză că nu au gândit suficient de bine lucrurile înainte.

 

citeste si: Horoscop chinezesc 2021. Prognoza financiară pentru toate semnele zodiacului în anul Bivolului de Metal

 

VĂRSĂTOR  –  Euforia domnește în viața voastră sentimentală. Luna ianuarie vă poate aduce o iubire nouă, poate chiar o dragoste la prima vedere, care vă va da toată viață peste cap pentru moment. Flacăra se va stinge, însă, destul de repede. Pentru Vărsătorii aflați în relații stabile veștile sunt bune, deoarece acestea vor deveni și mai solide.

PEȘTI  –  Va așteaptă o mulțime de satisfacții, fie că sunteți singuri, fie că sunteți într-o relație. Totul pare în echilibru perfect în viața amoroasă. Atenție  la promisiunile pe care nu le puteți onora și care vă vor face să vă simțiți presați! Dacă începeți o relație nouă, nu aveți răbdare ca aceasta să „crească”, în loc să forțați lucrurile. Este momentul să învățați să va exprimați sentimentele. Mare atenție la o fostă iubire care bate din nou la ușa voastră, deoarece va redeschide rănile vechi și va provoca o nouă suferință.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel