Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop chinezesc. Cele mai mincinoase zodii. Nu poţi să ai încredere în ele
WhatsApp
În viața de zi cu zi, unii oameni sunt foarte pricepuți să spună minciuni indiferent unde se află. Pas cu pas, nimeni nu are încredere în ei și nimeni nu vrea să se împrietenească cu ei. Care sunt semnele în care nu puteți avea încredere?
Horoscop chinezesc. Cele mai mincinoase zodii. Nu poţi să ai încredere în ele

Citeşte acest articol pentru a vedea anii repartizaţi fiecărei zodii din horoscopul chinezesc: Horoscop chinezesc. Care este zodia ta din cele 12 semne

Care sunt cele mai mincinoase zodii

Nu rata: Horoscop 15-16 mai. Week-endul primelor relaxări pentru români: Taurii se vor simți bine în aer liber, Vărsătorii - lângă apă

 

Cocoş

Cocoșii se pricep foarte bine să se prefacă. În ciuda aspectului onest și de încredere, ei sunt de fapt buni la minciună. Și nimeni nu știe care ar putea fi gândul lor interior. Poate că puteți vedea prin minciunile altora imediat, dar nu pe cele ale nativilor Cocoş - pot spune o minciună atât de încrezătoare încât sunt convinși singuri! Cei născuți în anii Cocoşului sunt foarte buni în relațiile cu oamenii. Se poate spune că vorbesc din ambele părți ale gurii! Ei sunt pricepuți să reamintească opiniile altora, făcându-i pe aceștia din urmă să o interpreteze greșit așa cum le place. Indiferent de ce îți promite un Cocoș, nu-l lua în serios pentru că nu se va împlini niciodată! Fiind unul dintre cei mai buni mincinoși, oamenii aflați sub semnul Cocoșului pot spune totul pentru a vă convinge. Liderii se uită adesea favorabil la oamenii Cocoș, dar în cele din urmă vor afla că nu sunt deloc cinstiți.

Maimuţă

Maimuțele, cunoscute pentru inteligența și tactul lor, obişnuiesc să spună minciuni și chiar să folosească tactici înșelătoare pentru a-și atinge scopul. Indiferent cu ce fel de oameni discută, au propriile lor metode. Se poate spune că nativii Maimuţă sunt extrem de vicleni și vorbesc rapid, așa că fii atent când te amesteci cu ei. Oamenii născuți în anii Maimuței par să mintă în mod natural. Nu intenționează să-i înșele pe alții sau să fie răutăcioși - a spune minciuni este doar un obicei pe care nu-l pot opri. Ce este mai rău, chiar disprețuiesc victimele minciunilor lor și dau vina pe acestea din urmă pentru IQ-ul lor scăzut.

Dragon

Nativii Dragon au sentimente contradictorii. Pe de o parte, urăsc minciunile altor oameni și ar fi înfuriați dacă că sunt păcăliți de acele minciuni. Dar, pe de altă parte, obişnuiesc să spună minciuni atunci când le este greu să exprime clar. Mai mult, Dragonii sunt destul de geniali în a minți logic, fără a lăsa nimic la voia întâmplării.

Cal

Nativii Cal sunt în mod natural sociabili şi se pot împrieteni și vorbi cu oricine. Sinceritatea nu este nici pe departe suficientă pentru a dezvolta acest tip de abilități sociale. Caii fac adesea 'din ţânţar armăsar' și sunt preocupați de salvarea feței lor. Pentru a se lăuda cu abilitățile lor, ar exagera lucrurile și ar spune minciuni inevitabil pentru beneficii directe și un sentiment de satisfacție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel