Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 9 septembrie. Zi bună pentru Balanțe. Taurii ar putea fi implicați în conflicte, iar Racii pot cere mărire de salariu
WhatsApp
Mâine se anunță o zi nefastă pentru mai mulți nativi, care vor avea o dispoziție proastă și stări de apatie. Răul va rezista binelui, dar, din fericire, nu va avea suficientă putere pentru a-l învinge. Cu toate acestea, fiecare dintre noi va trebui să se echilibreze între bine și rău. Cu toate acestea, este important să ne amintim că pentru orice decizie luată va trebui să răspundem.
Horoscop 9 septembrie. Zi bună pentru Balanțe. Taurii ar putea fi implicați în conflicte, iar Racii pot cere mărire de salariu

Berbec - Ziua este favorabilă pentru orice muncă fizică. Puteți face reparații, curățenie generală, puteți pune lucrurile în ordine. De asemenea, puteți face murături și zacuscă pentru iarnă. 

Taur - În această zi, nu ar trebui să vă demonstrați caracterul: nici acasă, nici la serviciu. O ceartă cu o persoană dragă poate duce la divorț, iar un conflict la locul de muncă,  atât cu colegii, cât și cu șefii, poate duce la concediere. 

Gemeni  - Astăzi trebuie să vă abțineți de la băuturile alcoolice, deoarece vă poate afecta negativ atât starea de bine, cât și comportamentul. Sub influența vaporilor de vin, puteți spune prea multe. 

Nu rata si: Horoscop lunar septembrie 2021: Luna renașterii pentru Berbeci și Lei, Balanțele și Vărsătorii vor lua decizii radicale. Previziuni complete

 

Rac - Ziua este favorabilă pentru o conversație decisivă cu șefii. Azi vor asculta argumentele tale cu privire la promovare sau la creșterea salariului și poți primi face ceea ce vei cere.  

Leu - Astăzi este mai bine să refuzați intervențiile chirurgicale, deoarece în loc de beneficiile așteptate, acestea pot dăuna organismului.

Fecioară - Oboseala, care te poate copleși în acest moment  trebuie tratată nu prin odihnă, ci prin schimbarea ocupației. Spre exemplu, după ce depui o muncă intelectuală se recomandă să treci la munca fizică  și invers. 

Consultați și: Horoscop chinezesc septembrie 2021, Luna Cocoșului de Foc: Marea iubire își face loc în viața Maimuțelor. Previziuni pentru toate semnele

 

Balanță - Nu este de momentul să rezolvi lucrurile cu cineva drag, chiar dacă ți se pare că a sosit timpul pentru o conversație sinceră. Acest lucru va aduce un conflict grav și de lungă durată. 

Scorpion - Comentariile pe care oamenii din jurul tău le pot face astăzi trebuie tratate cu maximă atenție. Gândește-te la comentarii critice care îți pot îmbunătăți în mod semnificativ viața. 

Săgetător - Nu ar trebui să vă forțați să lucrați. Mai bine să vă odihniți, să citiți sau să ascultați muzică și apoi, cu energie proaspătă, să vă reluați munca. 

Citește și: Horoscop. Topul celor mai disciplinate semne ale zodiacului. Nativii Leu conduc detașat

 

Capricorn - Ziua este nefavorabilă pentru întâlnirile romantice și întâlnirile cu prietenii, deoarece lucrurile nu vor decurge așa cum vă așteptați. O ceartă care ar putea apare din orice fleac vă va afecta negativ relația. 

Vărsător - Puteți începe să lucrați la un proiect mare pe care l-ați pregătit de multă vreme. Ziua vă aduce circumstanțe favorabile pentru noi începuturi, iar rezultatele vor fi spectaculoase.

Pești - În această zi se recomandă să nu deranjați pe nimeni. Energia dumneavoastră va împinge la acțiuni active, dar, din păcate, inutile. 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel