Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 4 - 10 octombrie 2021. Berbec, o săptămână plină de emoții. Pești, te așteaptă o schimbare mare! Previziuni pentru toți nativii
WhatsApp
Acum puteți citi horoscopul săptămânal pentru perioada 4 - 10 octombrie 2021. Predicția completă despre sănătate, bani și dragoste în funcție de zodia ta.
Horoscop 4 - 10 octombrie 2021. Berbec, o săptămână plină de emoții. Pești, te așteaptă o schimbare mare! Previziuni pentru toți nativii

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, săptămâna ta va fi plină de emoții, atât pozitive, cât și negative. Vei simți un vârtej de sentimente în schimbare care te vor încurca, dar va trebui să fii ghidat de intuiția ta pentru a ști care este cea potrivită.

La locul de muncă, horoscopul săptămânal vă recomandă să nu vă închideți într-o singură direcție și să extindeți posibilitățile care apar. Interpretează semnele și evaluează-le pe fiecare în detaliu.

În cele din urmă, învinge lenea și ridică-te devreme pentru a face sport. La început va dura mult, dar te vei simți atât de bine încât vei vedea că a meritat.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

În această primă săptămână a lunii, capul tău va fi ocupat cu gânduri foarte confuze. Nu te mai bloca în situații pe care nu le știi și acționează pe măsură ce evenimentele evoluează.

O săptămână bună vine la locul de muncă pentru a primi vești bune. Continuați-vă efortul pentru că vă vor recunoaște și vă va aduce rezultate foarte bune.

În sănătate va trebui să aveți mult mai multă grijă de voi. Nu este cel mai bun moment și trebuie să-ți faci partea pentru a îmbunătăți ceea ce nu este chiar corect.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni, săptămâna aceasta va trebui să fii fidel principiilor tale și să nu mai pretinzi că ești altcineva. Rețineți că, dacă nu vă iubesc pentru felul în care sunteți, nu merită. Nu cheltuiți eforturi care nu vi se potrivesc, deoarece respectul de sine va fi foarte deteriorat.

La locul de muncă, veștile la care sperați s-ar putea să nu vină. Asta te va face să te simți nemotivat, dar te va face și să reacționezi la unde vrei să ajungi și la ce ești dispus să confrunți.

În cele din urmă, urmați recomandarea să vă gândiți la voi înșivă și la nimeni altcineva.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Încerci atât de mult să ai o afinitate cu cineva atât de diferit de tine, încât îți vei da seama că îți pierzi timpul. Realizarea acestui lucru doare, dar nu este corect pentru tine să te înșeli, Rac.

În munca ta trebuie să înveți să te bucuri mai mult de prezent. Nu cădea în vise care te pierd și bucură-te și fii recunoscător pentru ceea ce ai acum.

În această săptămână va trebui să vă bucurați de mai mulți oameni din jurul vostru. Acest lucru vă va oferi toate vibrațiile bune de care aveți nevoie.

Leu (23 iulie - 23 august)

Săptămâna aceasta trebuie să lași în urmă ceea ce ei cred sau spun despre tine. Este clar că este important și că afectează întotdeauna. În adâncul tău trebuie să fii clar că doar conștiința ta trebuie să fie mulțumită de viața ta.

Profesional vor exista obstacole, da, dar și vești bune care îți vor oferi energia de care ai nevoie pentru a te simți motivat. Nu încetați să lucrați la fel de bine cum știți și veștile bune vor apărea.

În cele din urmă, nu lăsați disconfortul pe care îl simțiți să treacă. Când corpul tău îți vorbește, este mai bine să îl asculți cu atenție.

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Săptămâna aceasta trebuie să fii atent, pentru că pot apărea situații puțin complicate. Încearcă să te învelești pentru ai tăi și cere-le ajutor și sfaturi atunci când consideri că este necesar.

Nici la serviciu nu ar trebui să cobori garda, Fecioară. Există invidii în mediul tău care te pot face să eșuezi. Faceți lucrurile așa cum știți și nu vă lăsați intimidați. Încredere în tine, deja pentru toți!

În cele din urmă, sănătatea ta va fi foarte bună. Poate că ar trebui să luați în considerare obiceiuri noi, mai provocatoare, dar, în general, vă veți bucura de o stare fizică de invidiat.

 

Horoscop 4 - 10 octombrie 2021

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână veți experimenta schimbări emoționale care la început s-ar putea să nu vă convingă. Cu toate acestea, vă veți simți mai bine pe termen lung pentru că le-ați făcut.

Și la serviciu vă așteaptă o săptămână haotică. Cereți ajutor dacă aveți nevoie de el.

Petrecerea timpului cu corpul tău cu o anumită activitate va fi utilă. Încercați să nu pierdeți puținul timp pe care îl aveți la dispoziție. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei simți că pasiunea ta crește 100% multe zile. Sentimentele tale sunt la suprafață și asta îți va oferi multă vitalitate și doze mari de răutate. Nimeni nu vă va rezista.

Săptămâna aceasta va fi destul de convulsivă la locul de muncă. În loc să oferiți idei total diferite și revoluționare, ar fi bine să vă faceți doar treaba. Va fi timp să fii creativ.

În cele din urmă, fii atent la acele sarcini care se acumulează. Organizați-vă bine timpul liber și stabiliți-le cât mai curând posibil .

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Această săptămână din octombrie va fi intensă în ceea ce privesc emoțiile. Veți dori să spargeți totul și să eliberați adrenalină peste tot. Îndrăznește și fă-o, trăiești o singură dată!

La locul de muncă vei trăi momente de mare tensiune și stres. Dar, datorită valorii tale mari, vei putea face totul fără probleme.

Cu toate acestea, va trebui să aveți grijă la tensiune, deoarece vă poate afecta somnul și, prin urmare, sănătatea. Ieșiți mai mult pentru a vă elibera mintea .

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta trebuie să fie despre experimentare și reinventare. Odată cu noua lună, mai pot veni și activitățile și rutinele care chiar vă vor umple de energie.

Aceasta este o săptămână destul de liniștită profesional. Unele zile vor fi intense, dar, în general, va domni calmul, iar surprizele negative vor fi puține.

În cele din urmă, un corp odihnit echivalează cu o minte mai alertă. Aveți grijă de odihna voastră și urmați acest sfat. Va trebui să-l aplicați în mai multe ocazii.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

Te concentrezi atât de mult pe ceea ce vor gândi ei despre tine, încât până la urmă rămâi cu dorința de a explora mai mult în dragoste. Viața trebuie trăită și ar trebui să experimentați tot ce doriți.

În munca ta, ei vor crede că uneori ești puțin îngâmfat. Acest lucru se datorează modului în care încercați să vă ascundeți nesiguranțele. Să presupunem că nu ești perfect și că te înșeli. Ei te vor înțelege mai mult decât crezi.

Ați putea avea disconfort în zona coloanei vertebrale. Ar trebui să faceți exerciții care întăresc acești mușchi sau vă ajută să vă relaxați.

Pești (20 februarie - 20 martie)

În această săptămână nu veți putea să vă opriți capul de a vă gândi la trecut. Fără să înțelegeți, vă veți găsi un pic nostalgic. Amintiți-vă că ceea ce contează este prezentul și că vă îndreptați spre viitor.

Când vine vorba de lucru, Universul arată o schimbare destul de mare. Amintiți-vă că totul are latura sa pozitivă și negativă. Dar nu trebuie să uitați că învățați și acumulați multe cunoștințe din toate.

Săptămâna aceasta este mai bine să-ți iei o agendă și să notezi chiar și cel mai mic lucru. Vei fi foarte lipsit de idei și ai putea uita lucruri importante.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel