Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 24 iulie 2021, Lună Plină în Vărsător: Influențe puternice pentru toate zodiile. Află ce-ți rezervă astrele!
WhatsApp
Sâmbătă, pe 24 iulie 2021, este Luna Plină în Vărsător. Află ce-ți rezervă astrele!
HOROSCOP 24 IULIE 2021, LUNĂ PLINĂ în VĂRSĂTOR: Influențe puternice pentru toate zodiile. Află ce-ți rezervă astrele!

Luna Plină are loc cu Luna pe gradul 1:26 Vărsător în opoziție cu Soarele pe gradul 1:26 Leu. Vă spun că influențele Lunii Pline a Vărsătorului vor fi puternice și că vom avea o revelație în raport cu rolul pe care trebuie să-l îndeplinim în mediul nostru social. Vă sugerez ca atunci când vă exprimați să țineți cont de contextul în care vă aflați. 

Adevărații tăi prieteni te vor anunța cât de important ești pentru ei și îți vor arăta, de asemenea, sprijinul lor necondiționat. În același timp, ai putea avea unele dezamăgiri și te vei distanța de unele legături care sunt puțin limitative. 

 

Horoscop 24 iulie 2021, Luna Plină în Vărsător

 

Berbec

Vei pune bazele unui nou proiect de viață și îți vei îndruma toate eforturile spre realizarea unui vis mult așteptat. Veți găsi niște oameni care vă vor oferi indicii foarte utile și care vor aduce contribuții importante la cauza dvs. 

Taur

Problemele de familie îți vor cere atenția și va trebui să îți asumi un loc de autoritate. Va fi important ca atunci când stabiliți reguli să țineți cont de particularitățile fiecărei situații și de context. Căutați ca determinările dvs. să reflecte coerența.

Gemeni

Dacă intenționați o călătorie, prelucrarea vizei ar putea fi o zi decisivă. Definiți direcția pe care doriți să o luați în viață și direcționați eforturile în acel sens. Cineva mai experimentat vă va ghida pașii.

Rac

Va fi o zi în care veți defini problemele legate de bani. Dacă solicitați divorțul, gestionați o moștenire sau încheiați un parteneriat comercial, pregătiți-vă pentru că vor apărea progrese importante. Dacă apar evenimente neprevăzute, solicitați sfaturi profesionale. 

Leu

Relațiile tale vor cere o atitudine mai matură. Este timpul să vă stabiliți poziția și să luați în considerare cu seriozitate ceea ce așteptați și doriți de la celălalt. Veți ști și pe cine puteți conta cu adevărat.

Fecioară

Vă recomand să vă concentrați energiile pentru a vă gestiona mai bine timpul pentru a vă optimiza performanța. Stabilirea zilelor și orelor clare pentru odihnă, mâncare și îngrijirea obligațiilor dvs. vă va ajuta să funcționați mai bine. Este timpul să devii propriul tău șef.

Balanță

Circumstanțele vă vor cere să vă demonstrați autoritatea. Amintiți-vă că îmbrăcămintea, tonul vocii și încrederea în mișcările dvs. sunt instrumente cheie pentru a proiecta fermitatea. Dacă aveți copii, nu vă fie teamă să stabiliți anumite limite, dacă o faceți cu drag și cu intenția corectă.

Scorpion

Problemele de familie vor necesita o atenție deplină. Vei deveni o referință și vei reprezenta un suport pentru cei care depind de tine. Uneori s-ar putea să te simți un pic solicitat, dar în cele din urmă, aceste experiențe te vor ajuta să te maturizezi emoțional.

Săgetător

Discuțiile mici nu vor mai avea loc în viața ta și vei întrerupe pe oricine vine cu bârfe. În schimb, veți prefera compania unor ființe mature și experimentate care vă pot oferi cuvinte de îndrumare. Gândurile tale vor fi mai elaborate.

Capricorn

Vei atinge obiectivele pe care ți le-ai propus la nivel economic și vei putea pune bazele unei noi afaceri. Poți fi mândru de stabilitatea pe care ai construit-o. Orientările sunt acum clare și, dacă sunteți persistent, tendința prosperă va continua.

Vărsător

Acum sunteți gata să faceți față oricărei provocări care va apărea și să vă asumați responsabilitățile. Veți fi foarte clar cu privire la prioritățile dvs. și puteți stabili, de asemenea, un plan de acțiune. Vei fi dispus să sacrifici pentru a-ți păstra onoarea.

Pești  

Faptele tale au fost remarcabile, așa că îți recomand să te odihnești. Este un semn de înțelepciune să poți recunoaște când este necesar să te retragi și să te angajezi în reflecție. Luați notă de greșelile făcute, nu pentru a vă reprima, ci pentru a vă repara.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel