Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 18 - 24 octombrie 2021. Taur, pregătește-te pentru schimbări! Leu, ai moralul la pământ! Previziuni pentru toți nativii
WhatsApp
Acum puteți citi horoscopul săptămânal pentru perioada 18-24 octombrie 2021. Predicția completă despre sănătate, bani și dragoste în funcție de zodia ta.
Horoscop 18 - 24 octombrie 2021. Taur, pregătește-te pentru schimbări! Leu, ai moralul la pământ! Previziuni pentru toți nativii

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, săptămâna aceasta ar trebui să o dedici punerii unui punct final tuturor acelor probleme în așteptare care nu îți permit să închizi etape din viață. Pune-te la treabă pentru a te dezvolta personal și emoțional.

Veți simți că doriți să terminați totul și să intrați într-o etapă de reînnoire totală. Aveți grijă să nu depășiți limita și să faceți greșeli fatale.

Disconfortul pe care îl puteți simți în această săptămână s-ar putea datora faptului că trupul vorbește cu dumneavoastră. Vă spune că ar trebui să vă odihniți puțin mai mult sau să luați viața mai calm.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

În această săptămână va trebui să apuci taurul de coarne și să fii mai direct cu ceea ce vrei sau simți că ar trebui să spui. Nu vă va face bine să mergeți doar până la jumătatea drumului, așa că trebuie să mergeți până la capăt.

Pregătește-te pentru schimbări la locul de muncă. Se pare că sunt foarte bune, dar trebuie să ai o minte limpede pentru a le înfrunta și pentru a te gândi la alternative.

Dacă aveți de așteptat niște rezultate ale unor analize, este probabil să primiți știri dulci-amare. Încercați să preluați controlul și să remediați problemele de sănătate.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Va fi o săptămână destul de bună la nivel sentimental. Îți vei da seama cât de bine te simți atunci când ești sprijinit de cei pe care îi iubești cel mai mult și te vei simți binecuvântat de atât de mult noroc.

La locul de muncă va trebui să vă relaxați în ceea ce privește așteptările dumneavoastră, deoarece așteptați ca lucrurile să se întâmple prea repede și trebuie să acordați suficient timp, să aveți răbdare.

În ceea ce privește sănătatea, cineva din jurul tău va avea nevoie de tine și va trebui să înțelegi, mai degrabă decât să-ți dai cu părerea. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Cineva din trecut ar putea încerca să se întoarcă, ceea ce te va neliniști puțin. Dar trebuie să te gândești mereu de ce ți-a părăsit viața și să-ți imaginezi ce ar presupune întoarcerea lui. Și, mai presus de toate, fii puternic.

Sunteți o persoană atentă la detalii atât la serviciu cât și în afara lui. Îți place mereu să faci lucrurile bine și să ții cont de fiecare detaliu. Continuați la fel, există cineva care te prețuiește.

Horoscopul dumneavoastră indică faptul că săptămâna aceasta vă veți simți destul de obosiți sau epuizați. Încercați să dormiți suficient și să vă odihniți cât mai mult. 

Leu (23 iulie - 23 august)

Săptămâna aceasta va fi cam dură la nivel de relație. Ei bine, te vei simți destul de nefericit sau cu moralul la pământ. Nu vă faceți griji, pentru că Luna Plină va marca influența sa asupra ta și acest sentiment va dispărea.

Ideile la nivel profesional îți vor umple capul. Uneori s-ar putea să vă simțiți copleșit de ele. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că importante sunt doar detaliile.

Ar trebui să vă deschideți și să vă exprimați emoțiile și sentimentele, deoarece acestea vă vor suprasolicita prea mult.

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Va trebui să ieși din zona ta de confort săptămâna aceasta. Ei bine, predicția dumneavoastră indică faptul că monotonia vă aduce prea multă bătaie de cap și veți observa că oricum trebuie să scăpați de ea.

Planul dumnevoastră de lucru vă va provoca tensiune într-o asemenea măsură încât vă veți simți destul de copleșiți și cu un grad ridicat de anxietate. Trebuie să remediezi situația.

În cele din urmă, va trebui să vă organizați timpul și importanța pe care o acordați sănătății dumneavoastră. Nu uitați să vă trăiți viața mai presus de orice. Dacă nu te simți bine, lucrurile cu greu vor ieși bine.

 

Horoscop săptămânal 18 - 24 octombrie 2021

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână veți observa că își vor face apariția cei care vor să vă fure energia și vibrațiile bune. Prin urmare, ar trebui să te înconjori de acei oameni care te iubesc și îți fac atât de mult bine.

Trebuie să-ți stabilești obiective mai realiste, Balanță! Venitul dumneavoastră se vor baza o perioadă doar pe ce încasați acum, așa că ar trebui să vă planificați foarte bine banii.

Balanță, nu-ți pierde speranța în privința sentimentelor! Influența stelelor te va face să te simți cam greu din punct de vedere emoțional, dar va fi doar temporar.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vă faceți griji cu privire la starea voastră de spirit. Ei bine, cei din jurul tău vor trebui să vadă acea atitudine optimistă a ta, astfel încât să transmiți acea lumină interioară de care au nevoie.

Uneori, la locul de muncă, există momente proaste pe care trebuie să ți le asumi, cum ar fi să iei vina pentru ceva ce nici tu nu ai făcut. Uneori trebuie să o accepți și să suporti acea vinovăție. Vei înțelege de ce.

Ar trebui să vă programați pentru o consultație la medic dacă observați anumite disconforturi sau oboseală mai mari decât de obicei, Scorpion .

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Trebuie să-ți folosești inteligența emoțională pentru a nu alerga ca un cal sălbatic. Va trebui să aveți o atitudine mult mai calmă și mai liniștită dacă nu doriți să trăiți o experiență proastă.

Aveți grijă să nu vă amestecați viața personală cu cea profesională. În timpul tău liber trebuie să te bucuri din plin, iar în timpul dedicat muncii trebuie să fii atent.

Va trebui să practicați exerciții de relaxare deoarece vor exista situații care vă vor scoate din mediul normal și ar trebui să știți cum să le țineți sub control.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, stelele arată prosperitate în domeniul iubirii. Se pare că veți înțelege în cele din urmă că nu are rost să vă gândiți la probleme care nu au soluție și că vă veți acorda dreptul să vă bucurați 100% de dragoste.

Mai bine ai asculta puțin mai mult săptămâna asta în loc să vorbești. Încercați cel puțin să țineți cont de ceea ce spun restul și să vedeți ideile lor ca fiind măcar posibile sau viabile.

În sfârșit, veți înțelege că să ai controlul nu este întotdeauna distractiv și că este mai ușor să lăsați uneori lucrurile mai libere. Lasă-le să se întâmple și nu te mai îngrijora. 

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

Vărsător, uneori temperamentul tău te orbește și spui lucrurile în așa fel încât ajungi să arăți ca un uragan care copleșește totul în calea sa. Trebuie să înveți să spui lucruri cu mintea limpede, pentru că oamenii nu vor mai tolera să spui lucrurile așa cum vrei. 

La locul de muncă va trebui să ții cont de faptul că sunt mai mulți oameni și nu doar tu, iar încăpățânarea ta nu este un tovarăș bun.

Ar fi foarte util să faci un sport care să redea echilibrul minții și corpului tău. Faceți niște meditații sau faceți mai multe cercetări pe această temă.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Trebuie să te bucuri de momentele bune care te binecuvântează în această săptămână. Încearcă să le trăiești cu mai multă intensitate și afecțiune, pentru că îți vor însufleți viața atunci când ai cel mai mult nevoie.

Fii deosebit de atent săptămâna aceasta cu ceea ce spui fără să te gândești. Predicția dumneavoastră arată că într-o zi s-ar putea să aveți o întâlnire cu cineva și nu vă convine deloc.

Săptămâna aceasta îți va fi bine să-ți cureți mintea pentru a-ți clarifica ideile, Pești. Va trebui să găsești momente de pace și momente care să-ți returneze echilibrul și stabilitatea de care ai nevoie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel