Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 16 iulie 2021. Luna va tranzita prin Balanță și va face un aspect de trigon cu Saturn. Ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte
WhatsApp
Vedeți ce vă rezervă astrele pentru ziua de vineri, 16 iulie 2021. Caută să te înconjori de oameni care sunt în ton cu proiectele tale!
Horoscop 16 iulie 2021. Luna va tranzita prin Balanță și va face un aspect de trigon cu Saturn. Ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte

O zi de vineri fericită, oameni frumoși, weekendul este aici! Vă spun că în această zi Luna va tranzita prin semnul Balanței de unde va face un trigon cu Saturn. Viața ta socială va deveni importantă și vei încerca să fii mai selectiv atunci când îți alegi prietenii. Vei căuta să te înconjori de oameni care sunt în ton cu proiectele tale și care îți pot oferi elemente utile pentru a-ți realiza visele. 

„Mă asociez cu ființe care mă ajută să îmi îndeplinesc obiectivele”, acesta trebuie să fie motto-ul zilei!

 

Horoscop 16 iulie 2021

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Te distrezi pentru manierele tale fermecătoare; știi că viața are multe lucruri bune, că nu merită să ajungi supărat în weekend. Te vei îndrăgosti de cele mai bune conversații ale tale și, cel singur, va putea trăi o pasiune.

Același farmec despre care vorbim vă va ajuta în afaceri, mai presus de toate, să atrageți noi investitori în cel mai personal proiect al dvs. Înainte de a semna orice contract, puneți toate întrebările dorite.

Stresul poate provoca mâncărime severă sau alte tipuri de disconfort la nivelul pielii. Evadează din zone zgomotoase, îți vei salva o durere de cap.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Îi dai multă afecțiune soțului / soției tale, care va răspunde bine intențiilor tale. Cei care doresc să extindă familia vor avea vești bune: urmează o vizită de la barză. Taurul singur va prefera conversațiile virtuale decât întâlnirile față în față.

La locul de muncă vei fi puțin evaziv cu responsabilitățile tale; totuși, veți ieși în evidență pentru rolul dvs. conciliant. Vei ajuta unii colegi să-și remedieze dezacordurile.

Veți evita mâncarea nedorită și alte tentații care vă subminează sănătatea și bunăstarea. Nu vei lăsa pe nimeni să decidă pentru tine, ești sigur de tine.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Te vei bucura de o dispoziție foarte bună și de dorința de a-i face pe ceilalți să râdă. Veți fi clovnul casei dvs. provocând râsul constant al partenerului și al copiilor. Va fi o zi de reținut, plină de optimism și magie.

Vei lucra mai mult decât cota ta, vrei ca totul să meargă perfect și de aceea te vei ocupa de toate sarcinile. Dacă nu înveți să delegi, vei ajunge să faci ore suplimentare gratuite. Dacă doriți să faceți o schimbare drastică în viața dvs. profesională, încercați să aveți câteva economii în prealabil.

Anumite probleme familiale vă vor suprima pofta de mâncare și vă pot provoca stres.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Horoscopul magic favorizează introducerea noului dvs. partener în familia dvs. (deși trebuie spus că veți fi oarecum rezervat). Ca persoană căsătorită, recuperați magia pasională a primelor întâlniri.

Vei fi foarte sensibil și echilibrat în responsabilitățile tale profesionale, vei observa că norocul te favorizează și vei folosi dialogul pentru a rezolva problemele cu colegii.

În materie de sănătate, lenea va fi foarte prezentă în viața ta și îți va fi greu să găsești motive pentru a pleca de acasă.

Leu (23 iulie - 23 august)

Partenerul tău va suspecta că îi ascunzi ceva grav. El va crede că toate manifestările tale de afecțiune de astăzi sunt destinate să acopere un secret. El te va acuza pe nedrept și fără dovezi, arătând o atitudine toxică.

Influențele astrale aduc schimbări în bine în munca ta, Leu. Veți primi o prelungire a contractului dvs. curent, pe lângă câteva propuneri noi de la alte companii. Veți putea contacta investitorii pentru a vă lansa proiectul.

Videoclipurile paranormale și de sperietură vor rămâne înregistrate în inconștientul tău. Deci, în seara de vineri este foarte probabil să aveți niște coșmaruri.

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Corpul tău știe foarte bine că este vineri și aștepți cu nerăbdare planuri frumoase de cuplu care se vor termina în dormitorul tău, cu o explozie de artificii. Persoana singură va refuza să se angajeze, deși va profita de timp pentru a întâlni oameni interesanți.

Ofertele imobiliare vor ieși în evidență, vei fi foarte bun la negocieri. Unii vor începe să-și proiecteze cel mai personal proiect.

Aduceți o sticlă de apă și beți ori de câte ori vă cere corpul. Fii atent la data de expirare a alimentelor pe care urmează să le consumi!.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi nativii din Balanță vor trebui să înfrunte adevărul. S-ar putea să existe ceva în relația ta de dragoste care să nu funcționeze și nu vrei să-l vezi. A sosit timpul să spunem adevărul. Cei singuri vor intensifica fiind sinceri cu sentimentele lor.

În ceea ce privește munca, va fi o zi bună. Vor munci din greu, dar vor putea, de asemenea, să-și petreacă timpul liber cu colegii lor. Pe de altă parte, vor întâlni pe cineva influent care să-i ajute la nivel profesional.

În ceea ce privește sănătatea, cel mai rău lucru care li s-ar putea întâmpla este răceala.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În termeni generali, toate planurile vieții tale sunt echilibrate, Scorpion. Cu toate acestea, ca întotdeauna, există aspecte care trebuie îmbunătățite. Din punct de vedere emoțional, o persoană foarte apropiată vă va comenta relația din spate. Vei afla și te va afecta enorm; nu-ți place să vorbesc așa. Uită-l, nu contează.

Muncă, veți primi vești bune de la oameni care sunt externi companiei dvs. Vă vor propune ceva nou.

În cele din urmă, din punct de vedere al sănătății, totul este stabil. Alătură-te nativilor Balanță și stai departe de Capricorn.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Trecutul se întoarce în viața ta pentru a-l răsturna. Depinde de tine ca acest lucru să nu se întâmple, Săgetător. Ai învățat suficient pentru a opri pe cineva care vrea să te rănească. Nu fugi de situație, dar nici nu te lăsa prins de ea. Faceți limitele foarte clare.

În ceea ce privește munca, lucrurile vor fi mai bune. Veți avea ajutorul colegilor dvs. pentru a termina sarcinile în așteptare. De asemenea, este posibil să primiți ajutor financiar dacă sunteți independent.

În ceea ce privește sănătatea, nu veți avea niciun disconfort important.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

La nivel emoțional, trebuie să fii conștient de toate semnele pe care le vezi pe stradă. Puneți o întrebare și ascultați primul cuvânt. Acolo ai răspunsul. Acest exercițiu este util pentru a vă lumina calea, când sunteți foarte orbi.

Totul este în regulă la locul de muncă, trebuie doar să vă extindeți cercul de prieteni. Organizați o cină și profitați de ocazie pentru a vă deschide întregii echipe.

În cele din urmă, în planul sănătății nu vă puteți concentra asupra tuturor energiilor negative care vă bântuie mintea. Va veni un moment în care nu îl mai poți suporta.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

Teama ta de angajament ți-ar putea destabiliza relația. Poate că a sosit momentul să vorbim clar. Dacă doriți o relație deschisă, ar trebui să fiți sincer cu cealaltă persoană. Cei singuri, pe de altă parte, nu vor avea nicio dragoste la vedere.

În ceea ce privește munca, au atins obiectivele pe care și le-au propus. Condițiile lor de lucru sunt exact ceea ce și-au dorit, acest lucru va însemna beneficii mai mari și performanțe mai bune.

În sănătate, se vor simți grozav. Atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional, va fi una dintre cele mai bune zile pentru vărsători.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Datorită unei săgeți Cupidon veți întâlni pe cineva nou care vă va respira. Se va părea că sunteți făcuți unul pentru celălalt. Dar o persoană din trecutul său va încerca să-l oprească. Nu vă va deranja să pășiți peste alții atâta timp cât urcați treptele spre succes.

Vei critica munca dușmanilor tăi pentru a-i discredita. Veți cheltui destul de mulți bani pe produse pentru păr.

Înainte de a urma noul mod de dietă pe internet, consultați-vă medicul. Consumul aceleiași alimente zile întregi nu este o opțiune sănătoasă, Pești.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel