Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Cele mai compatibile 12 cupluri pentru o căsătorie fericită
WhatsApp
Compatibilitatea este unul dintre cele mai esențiale ingrediente pentru o căsătorie sau o relație reuşită. Chiar dacă diferențele și dezacordurile există în orice relație, cuplurile compatibile știu cum să le rezolve. Prin urmare, viaţa în doi este uşoară. Află care sunt perechile zodiacale care au cea mai mare compatibilitate.
Foto ILUSTRATIV

Înainte de a te căsători, este extrem de important să știi dacă tu și viitorul tău partener/ă sunteți suficient de compatibili pentru a avia o căsnicie fericită. 

Vezi și: Baba Vanga, ritual pentru succes în carieră, promovare sau găsirea unui loc de muncă: Se face doar în această zi

De asemenea, nu vă pierdeți speranţa dacă semnul dvs și zodia partenerului nu se află pe listă, pentru că vă puteți întări întotdeauna legătura de dragoste cu încredere, înțelegere și comunicare bună.

 

Iată 12 cupluri compatibile în funcție de semnele zodiacale

 

Berbec și Balanță

Nativii din zodia Berbec sunt lideri născuți și au o natură dominantă. Își fac prieteni grozavi cu alte semne dominante, cum ar fi Leul și Săgetătorul, dar pentru o relație de dragoste, Berbecul nu vrea ca partenerul lor să aibă o natură dominantă. Prin urmare, aceştia sunt mai compatibili cu Balanța, care este extrem de sinceră și are o natură mai calmă.

Balanţele sunt dependente emoțional, Berbecul controlează - ambele semne se complimentează reciproc. De fapt, se știe că Balanţele aduc pace și romantism în viețile lor, spre deosebire de dinamismul Berbecului. Pasiunea și onestitatea sunt cele care țin aceste două semne împreună.

 

Taur și Fecioară

Taurul este cel mai emoțional semn care a existat vreodată. nativii acestui semn sunt orientați spre familie, romantici și sunt extrem de pasionali în pat. Și în mod incontestabil, acestea sunt cele mai compatibile cu Fecioara, care este, de asemenea, un semn orientat spre familie. Fecioara senzuală și Taurul romantic se îmbină perfect.

 

Gemeni și Săgetător

Cuviincios, elegant, mereu în mișcare, jucăuș, plin de umor și creativ sunt cuvintele care descriu cel mai bine Gemenii. Gemenii sunt prietenii grozavi pe care toți îi doresc în viața lor. Dar când vine vorba de dragoste și relații, pot fi un semn cam dificil de înţeles. Urăsc angajamentele și se tem să-și piardă libertatea într-o relație / căsătorie.

Prin urmare, Săgetătorii sunt tovarășii perfecţi pentru Gemeni, deoarece sunt de asemenea speriați să facă compromisuri cu privire la libertatea lor. Simțul impecabil al umorului Săgetătorilor îi atrage și mai mult pe Gemeni.

 

Racul și Taurul

Racii sunt iubitori, fragili, emoționali și autoentici. Ei caută o relație pe termen lung cu o persoană cu care se pot conecta la un nivel mai profund. Nimeni altul decât Taurul este cel mai compatibil semn pentru racii care sunt la fel de sensibili și emoționali.

 

Leu și Berbec

Natura aprigă, obsedată de sine și lipsită de apologie a Leului face un pic cam grea apropierea de alte persoane pe termen lung. Berbecul, la fel de intens și pasional se dovedește a fi cea mai bună opţiune pentru Lei. Amândoi iubesc și luptă cu înverșunare. Odată ce vor înțelege cum să-și depășească 'luptele', nimic nu poate despărţi acest cuplu.

 

Fecioară și Scorpion

Fecioara este semnul cele mai perfecţionist și organizat dintre toate! Ei mențin un echilibru perfect între practic și emoții în relațiile lor. Și, ca să nu uit, sunt cunoscute mai ales și pentru senzualitatea lor. În timp ce majoritatea semnelor sunt mai puțin sau mai compatibile cu Fecioara, dar surprinzător, Scorpionii sunt cei mai buni meciuri. Fecioarele sunt atrase de natura extrem de pasională a Scorpionilor.

 

Balanță și Gemeni

Balanţele sunt iubitoare, pasionale și se bucură de provocarea de a urmări dragostea! Dar, în afară de a fi romantici, aceşti nativi sunt și diplomați și găsesc soluţii pentru orice problemă. Vor ca partenerul lor să fie intelectual, cu care să poată purta conversații lungi. Prin urmare, cel mai compatibil pentru ei este un Gemeni. Ambele semne sunt grozave cu cuvintele și savurează conversațiile intelectuale. Natura pământeană a Balanţei aduce calm Gemenilor aflaţi mereu în mișcare.

 

Scorpion și Pești

Scorpionii au o imagine falsă a faptului că sunt un semn dificil. Doar că ei au un aspect dur și răzbunător care depășește partea emoțională. Scorpionii sunt iubitori pasionali și cred în a-şi exprima în gura mare dragostea lor. Peştii carismatici și emoționali sunt cei mai compatibili cu Scorpionii. Când aceste două semne se întâlnesc, „dragostea este în aer peste tot”.

 

Săgetător și Vărsător

Așa cum am menționat mai sus, Săgetătorii își iubesc libertatea! A sta într-un singur loc este teama lor. Fiind adevărați pasionaţi de aventură, Săgetătorii nu pot duce o viață normală și sunt mereu în explorarea noilor experiențe. Partenerul lor trebuie să fie la fel ca ei, liber și aventuros. Prin urmare, Vărsătorii sunt cei mai compatibili cu Săgetătorii. Aceste două semne se leagă pentru a face un cuplu nebun care nu va avea niciodată un singur moment plicticos împreună.

 

Capricorn și Fecioară

Ambițiile unui Capricorn îi domină viața. Mai întâi decid ce vor să facă în viață și apoi lucrează foarte mult pentru a obține acel lucru. Fie că este vorba de profesia sau relația lor, ei sunt dedicați din tot sufletul la orice fac. Perfecționiștii și disciplinaţii nativi din Fecioara ajută Capricornii să își atingă obiectivele și, prin urmare, sunt cei mai buni parteneri pentru ei. Ambele semne sunt, de asemenea, echilibrate şi practice.

 

Vărsător și Balanță

În timp ce Vărsătorii fac cu siguranță o pereche excelentă cu Săgetătorii, Balanţa este semnul cu care Vărsătorul este cel mai compatibil. Datorită naturii lor juste, aceste două semne se încred unul în celălalt. Ambele semne cred în continuare în exprimarea liberă a gândurilor, emoțiilor și dorințelor, acest lucru le întărește legătura de comunicare și le face cu adevărat compatibile.

 

Pești și Capricorn

Opusurile se atrag reciproc și nimeni altul decât Peștii și Capricornii o demonstrează în viața reală. În timp ce natura visătoare a Peștilor evocă Capricornii să creadă și să-și realizeze visele, pe de altă parte, caracterul practic al Capricornilor asigură faptul că partenerul lor este sănătos în lumea reală și nu este pierdut în lumea lui imaginară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel