Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Haos în Madrid din cauza ploii: Circulația metroului, BLOCATĂ din cauza inundațiilor (VIDEO)
WhatsApp
Metroul de Madrid a anunțat, joi, un incident care a forțat întreruperea serviciului pe mai multe linii de mai bine de o jumătate de oră. Din cauza ploilor, un tunel s-a inundat și circulația pe mai multe linii a fost suspendată.

Circulația trenurilor trebuia întreruptă în jurul orei locale 9.30. Linia 2 nu a fost singura afectată. De asemenea, L4 a trebuit să întrerupă circulația între Lista și Goya timp de o oră - a fost deja restabilit -, în timp ce în L7 trenurile nu au putut opri la García Noblejas și serviciul dintre Metropolitan Stadium și Cartagena a fost întrerupt. Și-a revenit aproximativ o oră mai târziu, deși trenurile continuă fără oprire în Barrio de la Concepción.

Ploaia abundentă care a căzut joi dimineață în capitală a complicat accesul la aceasta pe diferite drumuri, în special pe coridorul Henares

Nici nu s-au putut opri la una dintre cele mai centrale stații, Plaza de España, care implică mai multe linii, L3 și L10, care s-au redeschis în jurul orei 10.30. Tocmai pe această ultimă linie, L10, circulația dintre Tribunal și Batán a fost întreruptă

Reprezentanții serviciului de transport au explicat pentru 20minutos.es că au existat „o serie de incidente din cauza canalului de apă din Madrid”. Unii utilizatori au distribuit câteva imagini ale stațiilor complet inundate de ploaie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel