Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Halep, cea mai frumoasă declarație: Trofeul este al României
WhatsApp
Simona Halep a declarat, luni, la întoarcerea de la Paris, că trofeul primit pentru câştigarea turneului de la Roland Garros este al ei, dar în acelaşi timp şi al României.

'Când am câştigat ultimul punct al finalei am simţit o greutate în picioare pentru că totul se terminase şi se terminase cu bine. Nu am avut o reacţie foarte mare pentru că nu sunt genul. Însă tot ce am avut nevoie a fost să mă uit la oamenii care au fost alături de mine şi să fac un schimb de priviri cu ei. Dorinţa de a fi mai bună de la zi la zi mi-a dat putere să muncesc în continuare. Îmi place acest sport, nu îl fac greu, mi-am dedicat viaţa lui. Trofeul acesta va sta pe masă, ca să îl văd tot timpul. Acest trofeu este şi al meu, dar şi al României. Aici am crescut, aici m-am antrenat mereu şi de aici am ajuns campioană la Roland Garros', a spus Simona Halep pe Aeroportul Henri Coandă.

'Este cel mai frumos moment al vieţii mele. Bineînţeles că aşteptări sunt mereu şi eu am aşteptări de la mine, dar am încercat să învăţ să fiu la cel mai înalt nivel al meu atunci când simt presiunea şi emoţia din jurul meu. Nu pot să spun că a fost o presiune negativă din partea românilor. Şi ei au aşteptat acest trofeu, la fel ca şi mine. Eu am simţit la Paris şi publicul francez alături de mine, şi nu doar în finală, ci pe tot parcursul turneului', a adăugat Halep.

Cel mai frumos moment

Ea a menţionat că cel mai frumos moment al zilei de sâmbătă a fost când imnul României a fost intonat pe arena principală a turneului de la Roland Garros. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel