Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Guvernul a aprobat bugetul. Premierul Cîțu: Cred că în weekend ajunge în Parlament
WhatsApp
Premierul Florin Cîțu a anunțat la finalul ședinței de Guvern că a fost aprobat bugetul pe anul 2021. În weekend, acesta va fi trimis Parlamentului pentru aprobare, a mai spus Cîțu. Prim-ministrul își dorește ca parlamentarii să nu depună amendamente care să mărească deficitul.
gov.ro

Cîțu a spus vineri seara că bugetul va fi trimis în Parlament în acest weekend, astfel încât parlamentarii să-și organizeze calendarul de dezbateri. „Cheltuielile totale sunt 397.550 milioane lei și cheltuielile de personal 109.519 milioane de lei. La bugetul de stat cheltuielile totale sunt de 223.702 milioane lei, iar cheltuielile de personal sunt 55.834,9 milioane de lei. Deficitul bugetului general consolidat sau soldul bugetului general consolidat este de 80 de mii milioane de lei. Nu s-a modificat nimic”, a anunțat premierul Florin Cîțu.

În ceea ce privește eventualele amendamente, Florin Cîțu susține că parlamentarii puterii nu au propuneri care ar putea majora deficitul. Dacă parlamentarii din opoziție vor avea amendamente, acestea vor fi analizate.

„Nu cred ca trebuie sa depășim acest deficit, vom vedea atunci. Eu țin la acest deficit, este agreat în plan internațional (...) Eu știu că parlamentarii (cei din alianța de guvernare n.r) nu vor depune amendamente”, a declarat Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel