Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Grupare de proxeneţi români, destructurată. Puneau anunţuri pe site-uri matrimoniale pentru zeci de tinere
WhatsApp
Cinci bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi de poliţişti pentru proxenetism, în urma unor percheziţii efectuate joi în judeţele Bacău, Constanţa, Galaţi şi Neamţ.
Schimbare bruscă de situație. „Victima” a trimis mai multe mesaje vocale în care era de acord să întrețină relații intime

"Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie - iulie, 30 de tinere ar fi desfăşurat activităţi de prostituţie, ajutate de 5 bărbaţi cu vârste cuprinse între 31 şi 48 de ani şi o tânără, de 26 de ani, care ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, prin promovarea de anunţuri pe site-uri de matrimoniale, în 10 imobile situate în municipiile Bacău şi Roman", a declarat, într-un comunicat de presă remis Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

În urma percheziţiilor imobiliare, poliţiştii au găsit şi ridicat, în vederea confiscării, 17 telefoane mobile, 14.730 lei, 8.530 euro, 160 lire sterline, 100 dolari, 2 pistoale cu bile supuse autorizării, un cuţit şi înscrisuri.

Cele 6 persoane reţinute de poliţişti pentru 24 de ore vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor din Poliţia Română.

La activităţi au participat şi luptători pentru acţiuni speciale din Bacău, Constanţa, Galaţi şi Neamţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel