Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Crima care a ȘOCAT Grecia. Un adolescent ROMÂN și iubita lui de 15 ani au UCIS-O pe mama fetei: „Am tremurat când am auzit-o pe mama țipând”
WhatsApp
Un adolescent român, în vârstă de 17 ani, și iubita lui, în vârstă de 15 ani, au ucis-o pe mama fetei, în vârstă de 50 de ani, în Atena, Grecia.
Sursa foto: colaj capturi video athensmagazine.gr

Crima a avut loc în data de 6 noiembrie, în cartierul Agia Varvara din Atena.  Femeia, în vârstă de 50 de ani, locuia acolo împreună cu fiica ei, în vârstă de 15 ani, și cu iubitul român al acesteia, în vârstă de 17 ani. 

Adolescenta cunoștea faptul că mama ei are în casă 10.000 euro după ce vânduse o mașină și i-ar fi cerut bani, însă ar fi refuzat-o. Atunci, alături de un complice grec, în vârstă de 16 ani, cei doi ar fi pus la cale oribila crimă. 

Femeia a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit, conform autopsiei. 

 

„Nu știu detaliile crimei și nici nu vreau să știu”

 

Adolescenta se apără și spune că nu era în cameră atunci când mama ei a fost ucisă, susținând că doar iubitul ei român și complicele grec ar fi aplicat loviturile de cuțit.

„Nu eram acolo, dar știam ce se va întâmpla. Eram în camera alăturată. Nu știu detaliile crimei și nici nu vreau să știu. Am tremurat când am auzit-o pe mama țipând. Dar nu am făcut nimic pentru a împiedica crima”, a declarat fiica femeii, potrivit athensmagazine.gr.

Totodată, fata ar fi spus că tânărul în vârstă de 16 ani îi trimitea mesaje pe Facebook întrebând mereu când va avea loc crima.

 

„Nu eu am ucis-o, ci românul!”

 

„M-am dus la casă, mi-au deschis ușa, am intrat, nu știu unde era fata. Am intrat cu tânărul de 17 ani în camera femeii de 50 de ani. Nu eu am ucis-o, ci tânărul de 17 ani a făcut-o”, a spus adolescentul grec în fața magistraților.

Avocatul fetei de 15 ani a depus cererea de expertiză psihiatrică și examinare toxicologică.

„Tânăra de 15 ani i-a spus anchetatorului că regretă, deși nu sunt sigur că și-a dat seama ce a făcut”, a declarat avocatul într-un comunicat.

Cei trei adolescenți au recunoscut fapta oribilă, iar procurorii i-au pus sub acuzare. Adolescentul român și cel grec sunt acum judecați pentru omor, iar fata pentru complicitate și de instigare la crimă. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel