Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Grecia. O nouă avertizare de furtuni și ploi torențiale. Zonele afectate
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îi avertizează pe românii care se află sau care vor să meargă în Grecia că Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoză de ploi torențiale și furtuni pentru astăzi. 

Conform sursei citate, pentru marți în Grecia sunt prognozate ploi torențiale, furtuni și vânt în rafale.

Zonele vizate sunt:

Insulele Ionice;

Epir;

Vestul Macedoniei;

Macedonia Centrală;

Estul și Vestul Greciei Centrale;

Peloponez;

Insulele Sporade;

Peninsula Attica;

Thesalia.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 și +302106744544, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, românii care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al Ambasadei României în Republica Elenă +306978996222 și cel al Consulatului General al României la Salonic +306906479076.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro, www.meteoalarm.eu, www.mae.ro și reamintește că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță"(http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații și sfaturi de călătorie.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?