Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali despre Diana Șoșoacă: „Ea, săraca... e femeie. Și nu numai că e femeie, deja a depășit o linie!“
WhatsApp
Gigi Becali este foarte atent la ce se întâmplă în România, deși nu mai este implicat în politică și susține  că nu îl mai interesează subiectul. Fostul eurodeputat și-a exprimat însă opinia cu privire la AUR și Diana Șoșoacă.

Becali l-a lăudat pe George Simion şi a criticat-o pe Diana Şoşoacă.

„Ți-am spus nu mai vreau să aud de politică. Politică gata la revedere, Doamne iartă-mă! Eu nu știu cum să fug, dacă zice: ieși dintre ei și osebiți-vă! Adică să intru în ei? Dacă zice să ies din ei, cum să intru în ei?

Dacă vreți, cei de la AUR s-a creat o zonă de oameni care captează. Da, sunt adevărați, ăla cum îl cheamă, președinte. George Simion. Îmi place mult de el, cuminte, echilibrat, dar nu mai mă uit la TV eu”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali despre Diana Șoșoacă:  „Ea, săraca... e femeie“

 

Dar, când a venit vorba de senatoarea Diana Șoșoacă, Gigi Becali nu a mai avut aceleași cuvinte de laudă. „Ea săraca … mie la început mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu pentru că unei femei nu-i stă bine să facă așa ceva.

Adică … după aia a început să mai și danseze … îmi pare rău de ea că-mi place de ea, dar îmi pare rău de ea că n-o votează lumea. Zice ea, săraca, a luat avântul ăla așa, dar nuuu!

Ea zice corect ce zice …. zice bine ce zice, ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e femeie. Și nu numai că e femeie. Trebuie să ai o atitudine când ești femeie, și mai ales când ești senator. Ea deja a depășit o linie! Adică deși spune adevărul mai face și puțin circ și nu poți ca femeie să faci circ, că dacă faci circ nu le place la oameni circăreala”, a mai spus Becali.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel