Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali despre Diana Șoșoacă: „Ea, săraca... e femeie. Și nu numai că e femeie, deja a depășit o linie!“
Gigi Becali este foarte atent la ce se întâmplă în România, deși nu mai este implicat în politică și susține  că nu îl mai interesează subiectul. Fostul eurodeputat și-a exprimat însă opinia cu privire la AUR și Diana Șoșoacă.

Becali l-a lăudat pe George Simion şi a criticat-o pe Diana Şoşoacă.

„Ți-am spus nu mai vreau să aud de politică. Politică gata la revedere, Doamne iartă-mă! Eu nu știu cum să fug, dacă zice: ieși dintre ei și osebiți-vă! Adică să intru în ei? Dacă zice să ies din ei, cum să intru în ei?

Dacă vreți, cei de la AUR s-a creat o zonă de oameni care captează. Da, sunt adevărați, ăla cum îl cheamă, președinte. George Simion. Îmi place mult de el, cuminte, echilibrat, dar nu mai mă uit la TV eu”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali despre Diana Șoșoacă:  „Ea, săraca... e femeie“

 

Dar, când a venit vorba de senatoarea Diana Șoșoacă, Gigi Becali nu a mai avut aceleași cuvinte de laudă. „Ea săraca … mie la început mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu pentru că unei femei nu-i stă bine să facă așa ceva.

Adică … după aia a început să mai și danseze … îmi pare rău de ea că-mi place de ea, dar îmi pare rău de ea că n-o votează lumea. Zice ea, săraca, a luat avântul ăla așa, dar nuuu!

Ea zice corect ce zice …. zice bine ce zice, ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e femeie. Și nu numai că e femeie. Trebuie să ai o atitudine când ești femeie, și mai ales când ești senator. Ea deja a depășit o linie! Adică deși spune adevărul mai face și puțin circ și nu poți ca femeie să faci circ, că dacă faci circ nu le place la oameni circăreala”, a mai spus Becali.

[citeste si]

 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCBusiness.ro | 7 mai 2021, 23:11
PLANTA MINUNE care vindecă peste 150 de BOLI