Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali adus cu mandat la tribunal
WhatsApp
Gigi Becali și Valeriu Argăseală vor fi aduși astăzi cu mandat de aducere la Tribunal după ce au lipsit la termenul dintr-un proces care a fost programat joia trecută.  Instanța a decis amânarea termenului pentru astăzi, 17 iunie.

Gigi Becali și Valeriu Argăseală au lipsit de la un proces la care trebuiau să fie prezenți, astfel că instanța a dispus amânarea termenului pe 17 iunie, iar cei doi vor fi aduși la tribunal cu mandat de aducere. Este vrba despre procesul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la echipa lui FCSB.

„Ședința din 11.06.2020, ora: 13:00, la completul: C.4ap(i) 
Soluția pe scurt: Termen 17 iunie 2020, ora 13:00 pentru a se cita cu mandat de aducere martorii Argăseala Valeriu și George Becali“, se arată în decizia instanței.

Transfer cu bucluc

 

În procesul transferului fotbalistului Mihai Costea, Gigi Becali și Valeriu Argăseală au fost citați în calitate de martori, în timp ce Adrian Mititelu este cercetat pentru evaziune fiscală. În proces, alături de Adrian Mititelu mai este citat și Gigel Preoteasa, secretarul de atunci al clubului oltean.

Mutarea s-a petrecut în ianuarie 2011, însă la acea vreme tot lotul de 39 de jucători ai lui Adrian Mititelu se afla sub un sechestru pus de Fisc, din cauza datoriilor către stat. Procesul lui Adrian Mititelu în acest caz a început în 2016.

În schimbul atacantului Mihai Costea, Becali a plătit 1,4 milioane de euro pentru 60 la sută din drepturile sale federative.

Mihai Costea a plecat de la Steaua în 2015, după ce a fost declarat liber de contract.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel