Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ghinionul vieții pentru un român care se îndrepta spre Italia: I-a luat foc mașina pe drum, iar poliția l-a prins fără permis
WhatsApp
Un român de 40 de ani a avut parte de ghinionul vieții în timp ce se îndrepta spre Italia. Mașina sa a luat foc pe autostradă în Austria, prilej cu care polițiștii au descoperit că bărbatul nu avea permis de conducere valabil. 

Incidentul s-a petrecut miercuri, 03 iunie, în jurul orei 14.30, în dreptul localității Villach-Magdalen. Mașina unui român în vârstă de 40 de ani a luat foc în timp ce se deplasa pe autostrada A2 (Sudautobahn) din Austria, spre Italia, relatează publicația austriacă 5min.at.

Polițiștii sosiți la fața locului au făcut o serie de verificări, oamenii legii descoperind că bărbatul nu avea un permis de conducere valabil.

Potrivit sursei citate, incendiul a izbucnit în compartimentul motor. Șoferul a reușit să iasă de pe autostradă și să tragă pe dreapta înainte ca flăcările de la motor să provoace o adevărată tragedie.

Incendiul a fost stins rapid de un angajat al companiei ASFINAG, care se ocupă cu întreținerea străzilor și care trecea întâmplător prin zonă. 

La fața locului au sosit polițiștii austrieci care, în timpul verificărilor de rutină, au descoperit că șoferul român nu deținea un permis de conducere valabil.

Pe lângă mașina distrusă, românul de 40 de ani s-a ales și cu un dosar penal.

Roman masina flacari austria

roman masina flacari austria

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel