Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gheorghe Dincă, interceptat: "Asta a fost misiunea mea de la Dumnezeu"
WhatsApp
Gheorghe Dincă spune în una din discuțiile interceptate, pe care le-a purtat cu soția și cu fiul său că se pare că "aceasta a fost misiunea lui" dată de Dumnezeu. 

Iată materialul prezentat de România TV: 

Dincă Gheorghe: Pune mâna și vezi-ți de treabă... Umblă pe drumul tău și stai liniștit. Ai grijă, că d-aia ai copii, ai nevastă, ai... Cât simteți că se mai poate, mergeți înainte, nu se mai poate: "La revedere!" cum a făcut Băsescu: "Pa și cu asta am terminat!" Nu trebuie cu ceartă, nu trebuie să dai în ea. Că să știi că nu trebuie neapărat să umbli cu butoiul, să arzi un om ca să... Îi dai un brânci și se lovește cu capul de o piatră și "La revedere!", condamnare totală e aia. Eu știu (neinteligibil, posibil pronunță "bârfa" sau "vâlva") e mare că ați făcut da... așa au fost treburile și așa s-a primit, așa... nu știu, poate am fost pus de Dumnezeu să împlinesc și eu o misiune, că stau aici și mă gândesc că nu se poate, înțălegi? Da' las' că astea sunt alte treburi și nu trebuie în asemenea împrejurări să discutăm dă... În rest nu vă feriți, n-aveți nicio treabă, nu vorbiți cu nimeni nimica, că lumea e perversă și înfloresc, nu-i vorba că spui ceva, da' nu ai probă, ai înțăles?
Dincă Gheorghe-Daniel: Nu, eu n-am vorbit cu nimeni, Flori.
Dincă Gheorghe: Păi nu, tată, nu e vorba să nu... că n-aveam niciun secret să vă spun, că n-ați fost nici de față cu mine, n-ați fost nici... da' vezi că spui una și se interpretează și înfloresc și se zgârmă și... (neinteligibil)... nu vorbiți prostii, nu că să nu... că nu aveți ce să ascundeți, nu-i vorba de... eu mi-am făcut faptele, îmi trag ponoasele, tată, ce să fac, trebuie.

Dincă Gheorghe: ... fă buletin și bagă momentan, bagă urgent, deci asta-i la urgență, divorțul, da? Ca să despartă și să te treacă la jumătăți dă casă, dă cutare... dă bani, partea ta să iei tu tot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel