Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gheorghe Dincă a început să plângă în sala de judecată. Tudorița Măceșanu: „De data asta chiar îl cred!”
Gheorghe Dincă, acuzat de răpirea și uciderea a două tinere din Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a început să plângă, ieri, în sala de judecată, când mama uneia dintre fete i-a adresat bărbatului o întrebare.

Ieri, în sala de judecată, mama Luizei Melencu a permisiunea judecătorilor să se apropie de Gheorghe Dincă pentru a-i adresa o întrebare.

Atunci, presupusul criminal a izbucnit în lacrimi.

„L-am întrebat dacă e părinte să se uite în ochii mei și să spună ce s-a întâmplat, unde sunt fetele. Prima dată nu a reacționat, dar acum a început să plângă.

S-a uitat la mine, în ochii mei. A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete, noi am acuzat instituțiile.

A spus că le-a răpit, dar că în curtea lui nu s-a întâmplat nimic, că a fost bătut două ore, iar toate declarațiile care i s-au luat, s-au luat sub presiune", a declarat Monica Melencu.

 

Mama Alexandrei Măceșanu: „De data asta chiar îl cred!”

 

La rândul ei, mama Alexandrei Măceșanu a ieșit cu ochii în lacrimi din sala de judecată și a povestit ce s-a întâmplat în interior.

„Numai în locul nostru să nu fii. Gheorghe Dincă a susținut ce a susținut mereu: că nu el a omorât fetele și că a fost obligat să declare ceea ce a declarat. Ajung să îl cred. Chiar îl cred.

După atâtea declarații schimbate, de data asta chiar îl cred. Noi trăim cu speranța că Alexandra este vie. Niciodată nu a fost moartă", a precizat Tudorița Măceșanu la Antena 3.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, în cazul Caracal, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?