Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Un șofer român de TIR a avut un șoc. S-a oprit în trafic și a chemat imediat poliția. Ce transportata fără să știe
WhatsApp
Un șofer român de TIR din a avut o surpriză de proporții când a oprit într-o parcare din Germania. Bîrbatul transporta țase baieti afgani care cereau disperați  ajutor.
sofer roman oprit in germania

Copiii au stat zile întregi închiși fără mâncare și apă. Conducătorul auto și-a parcat autotrenul în centrul de transport marfa din Erfurt, după care s-a îndreptat spre centrul logistic Ikea. Două ore mai târziu, cand s-a intors a observat că prelata mijlocului de transport era tăiată, iar prin ea ieșeau mâinile unor copii care cereau ajutor.

Reprezentanții politiei federale au afirmat că șoferul s-a uitat la zona de încărcare și a descoperit copiii acolo. În camion se aflau șase copii cu vârste intre 10 si 16 ani. Potrivit Poliției Federale, copiii au stat ascunși în camion timp de aproximativ una până la trei zile, potrivit mdr.de Inițial, șoferul român a fost bănuit că face parte dintr-o rețea de trafic de persoane, dar poliția l-a eliberat după ce l-a interogat. Camionul era încărcat cu mobilă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Federale MDR THÜRINGEN, cei șase migranți vor fi găzduiți de un centru pentru migranți. Aceștia au fost interogați, vineri, de către personal special instruit. Anchetatorii speră să obțină informații despre persoanele din culise care i-au adus ilegal în Germania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel