Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Un român, specializat pe furtul de rulote, dat de gol de un muc de țigară
WhatsApp
Un român de 32 de ani trebuie să răspundă în fața instanței de district Oldenburg pentru furtul masiv de rulote și case mobile, alături de alți membrii ai unei bande, din Goldenstedt, Isernhagen, Groß Mackenstedt și Seevetal, în perioada 25 mai - 16 noiembrie 2018.

Banda via în principal reprezentanțe auto care vând rulote. Noaptea, hoții intrau în parcurile auto pentru a fura vehiculele. Dacă banda avea nevoie și de un tractor pentru a transporta o rulotă, și acesta era furat. Potrivit anchetei, furturile au avut loc în numele unei familii extinse din Belgia. Aceștia comandau bandei, din care făcea arte și românul de 32 de ani, exact de ce rulote au nevoie.

Pentru fiecare rulotă furată ei primeau 5.000 de euro de la marea familie belgiană. Alți membri ai bandelor au fost cercetați în proceduri separate. Actualul inculpat a fost vizat de anchetatori după ce, în cazul unui furt din Goldenstedt, a fost găsit un muc de țigară cu ADN-ul său. Joi, inculpatul, aflat în arest, a recunoscut faptele, dar a negat că ar fi principalul vinovat.

Cu toate acestea, procurorul l-a acuzat după ce mucul de țigară cu ADN-ul său a fost găsit direct la locul faptei la sediul companiei. Inculpatul nu a putut explica acest lucru, potrivit nwzonline.de.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel