Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Un român de 46 de ani a făcut prăpăd la un concert de punk rock
WhatsApp
Un grup de oameni care s-au strâns într-o sală de spectacole din Siegburger Strasse pentru un concert punk rock au avut parte de o surpriză neplăctă din partea unui român de 46 de ani.

În timpul concertului de joi a unei trupe de rock, petrecăreții au rămas fără portofele. Un român de 46 de ani s-a ocupat să „îi ușureze“ de bani și obiecte de valoare. 

În timpul evenimentului, bărbatul a fost surprins de câțiva martori care l-au văzut ținând în mână un portofel aparent ciudat. Când s-a apropiat de el, bărbatul a aruncat portofelul și a dispărut în mulțime. Martorii au putut să-l descrie în detaliu pe bărbat, astfel încât polițiștii civili l-au recunoscut și l-au putut reține pe bărbat atunci când încerca să părăseasca sala de spectacol din Siegburger Strasse.

Polițiștii au găsit asupra sa un număr mare de bancnote, în majoritate de mică valoare. Ulterior, serviciul de securitate a găsit mai multe poșete arucate sau ascunse în sala de concerte, din care fuseseră sustrași toți banii.

Suspectul român în vârstă de 46 de ani a fost arestat temporar și apoi eliberat, așteptând acum să fie judecat în stare de libertate, transmite poliția germană printr-un comunicat de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel