Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Un șofer ROMÂN de TIR, IRONIZAT de colegi când a fost prins că-și făcea curat în cabină: „Zici că e supermarket!”
Un şofer român de TIR a fost ironizat pe Facebook pentru că făcea curat în cabină, în parcare, în Germania. Două fotografii cu camionul românului au fost publicate pe reţeaua de socializare şi au stârnit sute de comentarii.
Sursa foto: captură Observator

Un şofer român de TIR din Bihor a fost fotografiat într-o parcare din Germania în timp ce curăţa cabina. În faţa camionului erau o mulţime de lucruri, sticle, cutii de conserve, papuci şi altele care erau în cabina şoferului. Fotografiile au început să fie distribuite pe reţeaua de socializare, în grupurile de şoferi, şi multe comentarii îl ironizau pe şofer.

„Tetris challenge” a scris un şofer polonez, în vreme ce un coleg român a postat un comentariu scurt: „şobolan în cabină”. Un alt şofer e de părere că în cabina românului e un adevărat supermarket.

Au fost însă şi şoferi care au luat apărarea celui care curăţa cabina şi l-au criticat atât pe cel care a făcut fotografiile, cât şi pe cei care le-au comentat ironic, potrivit Observator.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?