Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Tânără româncă, găsită moartă în casă: „Săracii copiii tăi nu au nicio vină că au un criminal ca tată”
WhatsApp
O româncă, în vârstă de 37 de ani, a fost găsită moartă, sâmbătă dimineață, în apartamentul său din localitatea Borgholzhausen din nordul Germaniei. 

Potrivit haller-kreisblatt.de, descoperirea macabră a fost făcută de o vecină care suna la ușa tinerei fără vreun răspuns. Femeia a alertat imediat autoritățile.  

„Polițiștii au deschis ușa apartamentului și au găsit-o pe tânăra de 37 de ani fără viață, întinsă pe podea”, arată Poliția într-un comunicat de presă. 

Potrivit primelor rezultate ale anchetei, românca ar fi suferit o moarte violentă. Autopsia a descoperit „un traumatism cranio-cerebral masiv ca urmare a unei violențe externe” care se pare că i-a provocat decesul.

Concubinul româncei a fost arestat, fiind primul suspect în uciderea româncei. Vecinii spun că au auzit o ceartă cruntă între cei doi cu o seară înainte de descoperirea macabră. Românca era despărțită de fostul soț, iar de trei luni locuia cu noul ei iubit, însă păreau fericiți. 

 

„Roagă-te la Dumnezeu, călăule!”

 

„Acum roagă-te la Dumnezeu, călăule, că sigur te va ajuta sa înfunzi pușcăria până îți vor putrezi mâinile cu care ai lovit-o!!! Dumnezeu să îi întărească pe cei apropiați victimei tale și pe copiii tăi să poată trece prin viață purtând în vene sângele unui criminal... Săracii copiii tăi nu au nicio vină că au un criminal ca tată. Capul sus copii, nu mâinile voastre sunt murdare de sânge... mă bucur că mama voastră a scăpat de el demult... nu ca iubita noastră Florentina", a scris o persoană pe pagina Facebook a bărbatului acuzat de această crimă.

„Să mori in închisoare nemernicule, ai luat viață unui suflet nevinovat....”, a mai scris cineva.

„Cineva ”drag”(calaul tau) intai in pat, acum sper sa putrezeasca in puscarie...”, a mai scris o persoană.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel