Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Șofer român implicat într-un accident mortal. O fată de 17 ani a murit în condiții groaznice
WhatsApp
Un accident fatal a avut loc pe 11 octombrie pe A8 lângă Siegsdorf (districtul Traunstein), Germania. După aproape două luni există noi indicii și se pare că un șofer român ar fi implicat în accident.

Florian Ertl de la poliția rutieră din Siegsdorf da dat, ieri, informații noi în acest caz. Potrivit lui,  o dubă și remorcă din România au atins-o pe tânăra de 17 ani care a fost ucisă în accident. Rămâne însă neclar dacă acesta a fost singurul vehicul care a lovit-o pe tânără.

Accidentul fatal a avut loc duminică, 11 octombrie, în jurul orei 1:20 dimineața, pe autostrada A8 lângă Siegsdorf-Vest (Schweinbach), pe banda spre Salzburg. Tânăra de 17 ani mergea pe autostradă, îmbrăcată în haine închise la culoare, din motive necunoscute încă, atunci când a fost lovită de cel puțin un vehicul și rănită fatal.

Transportatorul și duba  ar fi fost găsite în România

 

Șoferulcare ar fi lovit-o a fost apoi căutat în Germania și Austria. După ce poliția a cerut sprijinul populației în acest caz, ar fi primit primele informații despre accident. Polițiștii presupun că cel puțin o dubă cu remorcă înregistrată în România a lovit-o pe tânăra de 17 ani. Există, de asemenea, posibilitatea ca mai multe vehicule să fi trecut peste corpul tinerei: „Nu se poate exclude acest lucru”, a spus Florian Ertl, șef adjunct al poliției rutiere din Siegsdorf.

Transportatorul și duba  ar fi fost găsite în România. Poliția rutieră Traunstein a primit sprijinul autorităților române în obținerea probelor privind combinația de vehicule din România, se arată într-un comunicat de presă al poliției germane. Evident, au fost găsite indicații corespunzătoare ale implicării vehiculului. Potrivit lui Gerhard Meier, în prezent nu sunt oferite alte detalii. Detalii despre cum s-a petrecut accidentul rămân încă necunoscute, la fel ca și motivul pentru care tânăra de 17 ani mergea pe js, noapte, pe o autostradă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel