Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Sirian care pretindea că este român, arestat. Și-a cumpărat actele false din Grecia
WhatsApp
Un sirian a fost arestat în Germania, după ce a prezentat polițiștilor de frontieră un buletin românesc. 

Polițiștii federali germani au arestat joi, 17 iunie, un sirian care încerca să-și ascundă originile și pretindea că are cetățenie română. Bărbatul a fost depistat în timpul controalelor de frontieră efectuate într-un tren internațional cu puțin înainte de Rosenheim. Agenții care au prelucrat documentele au constatat că documentul de identitate prezentat de tânăr era fals.

Sirianul avea în bagaj acte false românești și italiene

 

Potrivit unui comunicat al Poliției din Rosenheim, oamenii legii au mai găsit în bagajul bărbatului o carte de identitate italiană și un permis de ședere german. Însă și aceste documente s-au dovedit a fi false. Pasagerul, care călătorea din Italia la Munchen, cu Eurocity, este un sirian. Acest lucru a fost clar în momentul în care polițiștii au găsit în bagaj și pașaportul său sirian.

Tânărul de 31 de ani a recunoscut că a cumpărat documentele falsificate din Grecia și a plătit pe ele aproximativ 600 de euro.

Sirianul a fost denunțat pentru intrare ilegală pe teritoriul Germaniei și uz de fals. El a fost eliberat, iar parchetul a dispus ca el să depună o garanție de 700 de euro pentru viitoarea procedură penală.

Cetățeanul sirian se va întoarce în curând în Grecia, fiind deja înregistrat ca azilant în această țară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel