Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Români, treziți din somn și bătuți cu bestialitate de un conațional. Poliția cere ajutorul pentru a-l prinde pe atacator
WhatsApp
Un cuplu de români a fost bătut cu bestialitate de un conațional duminică dimineața, în jurul orei 6:30, în Karlsruhe, landul Baden-Württemberg, Germania.
Foto ILUSTRATIV

Potrivit primelor informații oferite de anchetatori, românca, în vârstă de 39 de ani, și iubitul acesteia, tot român, în vârstă de 25 de ani, au fost treziți cu lovituri puternice ale unei bâte de metal. Atacatorul se pare că este un conațional, în vârstă de 35 de ani, un fost iubit de-al româncei, care a intrat peste ei în casă și a început să-i bată cu bestialitate cu bâta.

Citește și Germania. Autorităţile urmează să introducă noi restricţii şi să extindă regulile

Românca și actualul ei iubit au suferit răni grave și au fost transferați de urgență la spital. 

 

Poliția cere ajutorul cetățenilor

 

Parchetul din Karlsruhe investighează acum tentativa de omor și vătămarea corporală gravă a suspectului român de 35 de ani, care în trecut a mai fost în atenția Poliției de mai multe ori.

Citește și Alex Bodi și-ar fi obligat soţia să se prostitueze în Germania şi ar fi terorizat-o că nu-i trimite suficienţi bani. Chiar ea l-ar fi dat pe mâna Poliției

„Aspectul său extern corespunde cu cel al unui tânăr de 35 de ani, are o înălțime de 172 cm, subțire și are dinți în mod vizibil neuniform și sprâncene smulse. Bărbatul are părul brun închis, care este ras pe părți și are o lungime de doar doi până la trei centimetri pe cap. Cel mai recent a fost îmbrăcat într-o jachetă de culoare muștar, pantaloni negri și pantofi negri. Oricine poate furniza informații despre locul actual al persoanei descrise este rugat să informeze numărul de urgență al poliției 110 sau serviciul criminalistic Karlsruhe la 0721 666-5555”, anunță autoritățile din Germania, potrivit karlsruhe-insider.de.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel