Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Fost pușcăriaș român, gest abominabil într-un tren: Și-a scos organul genital în fața unei fetițe de 11 ani
Un bărbat de 49 de ani și de origine română, din Gelsenkirchen și-a scos organul genitl și s-a autosatisfăcut în fața unui copil de 11 ani din Hamm și a însoțitorului său de 18 ani, aflați într-un tren.  

Potrivit tinerei de 18 ani din Dortmund, cetățeanul român din trenul RE 3 (Hamm - Dortmund) și-a expuse organele genitale în fața călătorilor din compartimentul său și a început să se masturbeze. Ea a adăugat că românul de 49 de ani a făcut acest lucru în așa fel încât atât fetița de 11 ani,  dar și ea să îi poată observa în mod clar acțiunile.

Tânăra din Dortmund a început să strige pentru a atrage atenția asupra ei, astfel încât p însoțitoare de tren  s-a implicat și s-a confruntat cu bărbatul.

Polițiștii federali l-au arestat pe român în gara principală din Dortmund. 

 

Potrivit primelor cercetări, românul fusese eliberat din închisoare pe 12 octombrie, unde ispășise o pedeapsă cu închisoarea pentru manipularea ilicită a deșeurilor. În plus, bărbatul era deja cunoscut de poliție pentru o infracțiune sexuală. 

Românul de 49 de ani  a fost apoi arestat pentru insultă, vătămare corporală și act sexual în fața unui copil. Poliția federală a inițiat proceduri penale împotriva bărbatului care, în plus, era într-o avansată stare de ebrietate, având  2,4 ml alcool pur în aerul expirat, se arată într-un comunicat de presă al poliției germane.

[citeste si]

 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?