Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Explozie de infecţii COVID. Peste 10.000 de cazuri într-o singură zi
WhatsApp
Un nou record de infectări cu coronavirus pentru 24 de ore a fost înregistrat în Germania, Institutul Robert Koch pentru controlul bolilor anunţând joi 11.287 de noi cazuri, relatează DPA şi AFP.    
bilant_italia_covid

Numărul este cu aproape 3.700 de cazuri mai mare decât cel înregistrat miercuri. Precedentul record de cazuri pentru o perioadă de 24 de ore de la începutul pandemiei fusese anunţat duminică - 7.830 de infectări.

Germania înregistrează mai multe cazuri zilnice de coronavirus decât la începutul pandemiei în martie, deşi testarea s-a extins semnificativ de atunci. Foarte probabil, în prima parte a anului existau mult mai multe cazuri nedepistate, înainte de sporirea capacităţii de testare.

Germania, la fel ca restul ţărilor europene, se confruntă de mai multe săptămâni cu o înmulţire semnificativă a cazurilor de infectare cu COVID-19. În faţa acestui nou val, autorităţile germane au înăsprit măsurile împotriva pandemiei, adoptând în special interdicţii de adunare. Au fost decise de asemenea restricţii locale, cum este cazul la Berlin, unde purtarea măştii a devenit obligatorie pe străzile aglomerate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel