Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Atac misterios asupra mașinilor românilor: 26 de autoturisme vandalizate în câteva zile
WhatsApp
Locuitorii din Chemnitz au raportat poliției că mai multe maşini, parcate pe Humboldtstrasse, au fost vandalizate. De la sfârșitul lunii iulie, poliția a numărat 26 de cazuri.
masini_zgaraiate

Doar în acest weekend 15 mașini au fost zgâriate. Victimele sunt în mare parte români. Viorel Tease, de  43 de ani, a raportat poliţiei două vehicule avariate. "Va fi scump pentru noi. Nici o idee de ce făcește făptuitorul."

Citeşte şi:  Germania. Atac asupra muncitorilor români de la Tonnies, aflați în carantină: Le-au incendiat mașinile

"S-a întâmplat chiar sub fereastra mea. Nu-mi vine să cred", a declart o altă victimă  Ralph Dölling, de 47 de ani. Anterior, alte 11 mașini parcate pe Humboldtstrasse au fost zgâriate, transmite tag24.de.

„Examinăm conexiunile dintre evenmente. Prejudiciul se ridică la câteva mii de euro”, a declarat un reprezentat al polţiei din Chemnitz.

Reamintim că poliția din Warendorf caută martori la o tentativă de incendiu asupra a două vehicule, care aparțin unor angajați români ai abatorului Tönnies, unde s-a descoperit un focar masiv de coronavirus. Utilizatorii vehiculelor erau în carantină. În noaptea de 24 iunie, locuitorii unei clădiri de apartamente au observat că două autovehicule au fost incendiate într-o intersecție pe Sonnenstrasse, în Beckum. Incendiile au fost stinse în timp util, astfel încât au fost prevenite avarii majore vehiculelor care aveau numere de înmatriculare românești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel