Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Aproape 100 de locuri de muncă pentru români
WhatsApp
Angajatorii din Germania oferă, prin intermediul EURES România, 91 de locuri de muncă, cele mai multe pentru operator spălări industriale (15 posturi), manipulant bagaj/marfă (11) sau şoferi de camion (10), informează Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM).

Alte posturi pentru care se caută lucrători români sunt grădinar (7 posturi), specialist siguranţă transport pe calea ferată şi inspector tehnic de tren (câte 7 posturi), măcelar (5), personal servire (4), şofer de autobuz, marinar, operator maşini CNC, personal întâmpinare oaspeţi, bucătar, specialist restaurant, personal gastronomia de sistem (câte 2 posturi), comandant de navă, cusător, mecanic maşini industriale, tehnician electronică, tâmplar, tehnician sondaje topografice, tehnician aparate şi sisteme electronice, croitor decoraţiuni, mecanic instalaţii sanitare, de încălzire şi climatizare, cameristă/roomboy, recepţioner (câte un post).

Contractele de muncă pot avea durată determinată, de 6 - 12 luni, sau pot fi permanente.

Salariile variază între 30.000 şi 60.000 de euro brut/an. Cele mai mari salarii sunt oferite pentru postul de mecanic instalaţii sanitare, de încălzire şi climatizare (3.000 de euro brut/lună), pentru postul de tehnician sondaje topografice (2.000 - 2.500 de euro brut/lună), pentru posturile de şofer camion pe distanţe scurte/lungi (2.430 de euro brut/lună), pentru postul de recepţioner (2.000 - 2.300 de euro brut/lună), pentru posturile de şofer de autobuz (2.237 de euro brut/lună).

Pentru ocuparea acestor posturi vacante se solicită experienţă şi/sau calificare în domeniu, precum şi cunoştinţe bune/foarte bune de limbă germană şi/sau de limbă engleză. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Joburi Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel