Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Român, ucis la abatorul la care muncea. Cristian, măcelărit cu 15 lovituri de cuțit în inimă: „Eram atât de supărat!”
Un tânăr român, în vârstă de 29 de ani, a fost măcelărit în abatorul din Essen, landul Renania de Nord-Westfalia, Germania.
Germania. Român, ucis la abatorul la care muncea. Cristian, măcelărit cu 15 lovituri de cuțit în inimă „Eram atât de supărat!”

Alungat de sărăcia din România, Cristian s-a dus în Germania pentru un viitor mai bun pentru familia lui. Însă, colegul lui, un cetățean din Ungaria, l-a măcelărit cu 15 lovituri de cuțit în zona inimii și a plămânilor. 

Potrivit presei din Germania, inculpatul a fost ieri prezentat în fața magistraților și a dezvăluit motivul înjunghierii lui Cristian: nu curățase baia din camera unde stăteau în cazare. 

 

„Eram atât de supărat”

 

Conform rechizitoriului, inculpatul, pe data de 30 noiembrie 2020, l-a așteptat pe Cristian în baie și l-a atacat cu cuțitul de măcelar.

„Eram atât de supărat”, a explicat inculpatul, ieri, în fața judecătorilor.

Legiștii au numărat 15 răni provocate de cuțit, la scurt timp după crimă.

 

Inculpatul riscă condamnarea pe viață

 

Se pare că cei doi colegi s-au certat cu săptămâni mai devreme. Cristian ar fi murdărit toaleta și faianța și nu le-ar fi curățat. Au urmat cuvinte grele, apoi o luptă brutală unde inculpatul și-ar fi pierdut mai mulți dinți.

Cristian ar fi refuzat să plătească despăgubiri și inculpatul s-a răzbunat. L-ar fi avertizat să-i dea daune morale, însă victima refuza în mod repetat și ungurul s-a ținut de amenințări și l-a ucis.

Procesul continuă pe 20 mai. Inculpatul riscă condamnarea pe viață.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?