Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. O româncă a exploatat și forțat zeci de conaționale să se prostitueze. Dacă nu se supuneau erau drogate și violate
WhatsApp
Gabriela P., o româncă în vârstă de 42 de ani, este acuzată că ar fi făcut parte dintr-o rețea care exploata și forța 40 de femei din România și Bulgaria să se prostitueze în Dresda, capitala landului federal Saxonia, Germania.
Sursa foto: colaj capturi tag24.de (dreapta sus - Gabriela, stânga jos Radka)

Potrivit anchetatorilor, bordelul româncei era „deghizat” în „serviciu de îngrijire” și „studio de masaj”. Fetele erau „recrutate” Bozhidar, „supravegheați” de Radka și „distribuite” de Gabriela. Cei trei s-au prezentat ieri în fața judecătorilor.

Potrivit rechizitoriului, Bozhidar ar fi amenințat una dintre fetele recrutate care ar fi refuzat să vină în Germania cu un atac asupra familiei sale.

Victimelor, care oricum trebuiau să renunțe la 50% din venituri, li s-au luat pașapoartele și au fost nevoite să facă plăți suplimentare pentru cazare și presupuse taxe guvernamentale. Fetele care nu se supuneau erau drogate și violate.

 

Două dintre fete au reușit să scape

 

Două fete au reușit să scape în Bulgaria la sfârșitul anului 2018. Acolo au alertat poliția. Ancheta a început, iar în toamna anului 2019 poliția a luat cu asalt bordelurile, relatează tag24.de.

Pârâții au tăcut până acum cu privire la acuzații.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel