Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Doi poliţişti s-au folosit de funcţie pentru a abuza sexual o femeie străină după ce i-au cerut actele la verificare
WhatsApp
Doi poliţişti germani au fost condamnaţi fiecare luni la câte doi ani şi trei luni de închisoare cu executare pentru că au făcut abuz de funcţie pentru a întreţine relaţii sexuale cu o femeie de origine poloneză în cazul căreia investigau autenticitatea actelor de identitate, relatează DPA.

Parchetul a renunţat anterior la acuzaţia de viol cu circumstanţe agravante în cazul celor doi bărbaţi, în vârstă de 23 şi respectiv 28 de ani.

Tribunalul a aflat că poliţiştii au mers împreună cu femeia la locuinţa sa din Marlishausen, în landul Turingia, în septembrie 2019, pentru a-i verifica documentele, după ce au avut îndoieli asupra autenticităţii acestora.

Instanţa a recunoscut posibilitatea ca femeia să fi iniţiat contactul sexual, dar a considerat că ea a procedat astfel de teama a ceea ce s-ar putea întâmpla dacă nu făcea acest lucru.

Deşi procurorii au cerut o sentinţă cu suspendare, tribunalul a decis că infracţiunea a fost profund şocantă şi dăunătoare pentru integritatea poliţiei şi a impus o condamnare cu executare, notează DPA. Cei doi poliţişti au însă posibilitatea de a face apel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel