Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
GARDIAN TV - Un nou post de televiziune va „EXPLODA“ pe piața media din România. Patronat de un apropiat PSD
WhatsApp
George Norocel Harabagiu, fostul director Giga Tv și un apropiat al PSD în vremea șefiei lui Liviu Dragnea, a făcut marele anunț. De anul viitor, Gardian Tv va fi lansat pe piața media din România.

Recunoscut pentru colaborarea sa cu Liviu Dragnea și știu drept omul din spatele războiului din mediul online, George Norocel Harabagiu revine pe piața media. Fostul director general al controversatei televiziuni GIGA Tv revine cu un nou proiect TV - Gardian TV.

„Iaca .. nu am 'murit', bre'. A venit vremea sa iau 'manusile' din cui.. De la capat .. Vroiam sa anunt asta ,de ziua mea.. Cind implinesc 45 de ani. Adica .. pe 9 ianuarie! Mult prea batrin 'sa mai cred in vrajeli'.. si mult prea tinar .. ca sa nu ma 'prinda' vraja din nou“, a scris George Harabagiu pe pagina lui de facebook. 

Potrivit publicației pe care el a citat-o odată cu acest comentariu, investiția se ridică la aproximativ 3 milioane de euro, bani care ar veni de la două grupuri de investiții din Israel și Austria. 

Porivit lui Harabagiu, postul tv va fi unul generalist, dar bazat pe multe anchete. „Voi avea o emisiune zilnică, de la ora 21.00 – se va numi… ”În ciuda presei””, a explicat Harabagiu.

George Norocel Harabagiu a fost ziarist la mai multe ziare și televiziuni din Neamț. El a fost omul de incredere al lui Gheorghe ștefan, zis Pinalti, fost manager de proiect la Giga TV, post de televiziune controlat de politician. (w460)

Harabagiu a fost chiar interceptat în dosarul Giga TV și a dat declarații în dosar în calitate de martor. 

 

El a fost în mijlocul mai multor controverse pe plan local. În 2016, Harabagiu a vrut să candideze ca independent la Primăria Roman, dar nu a reușit să adune suficiente semnături. în declarația sa de avere de atunci Harabagiu nu avea nici un venit declarat, cu excepția a 193.000 de lei din pronosticuri sportive.

Harabagiu a fost alături și de Alexandru Cumpănașu în campania electorală pentru primul tur al alegerilor prezidențiale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel