Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gafă comisă de Raluca Turcan, în direct. A confundat moderatorul
WhatsApp
Raluca Turcan a comis o mică gafă, în direct, La Digi24, în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu, încurcându-i numele cu cel al fostului jurnalist, Moise Guran, recent intrat în politică. Vicepremierul şi-a corectat imediat, însă, greşeala, punând totul pe seama unui material difuzat în timpul emisiunii despre Moise Guran. Raluca Turcan a spus chiar că a vrut să îl felicite pentru pasul făcut.
captura video Digi 24

Discuţia a pornit de la alegerea primarilor în două tururi, lege adoptată de Guvern prin asumarea răspunderii.

Cosmin Prelipceanu: Există evaluări, ca să înţelegem mai bine supărarea celor de la PSD, există evaluări că la schimbarea sistemului de vot, la trecerea votului în două tururi, PSD ar pierde între 600 şi o mie de primari.

Raluca Turcan: Nu ştiu aceste evaluări.

Cosmin Prelipceanu: Rareş Bogdan vorbeşte despre cifrele astea.

Raluca Turcan: Foarte bine, eu nu am aceste evaluări. Cert este că alegerea primarilor într-un singur tur, pentru cei care se află în funcţie, e o variantă, teoretic, mai uşoară. Pentru că cei mai mulţi care se află pe funcţie îşi rezervă poziţia. De aceea nu pot să zic că există unanimitate în niciun partid care are primari. Nici în PNL nu gândesc toţi la fel. Sunt colegi primari care ar fi dorit, din perspectiva raportului cu comunitatea locală, să păstrăm varianta de alegeri într-un singur tur. Însă pe noi ne interesează, domnule Guran, nu neapărat calculele electorale.

Cosmin Prelipceanu: Eu sunt Cosmin Prelipceanu. Dacă vreţi, ajungem şi la Moise. Moise acum este colegul dvs. de politică.

Raluca Turcan (râzând): Chiar ştiţi ce îmi pare rău? Că nu i-am transmis un mesaj. Am văzut că aţi făcut o emisiune şi am rămas cu el în minte, nu i-am dat un mesaj să îl felicit totuşi că a făcut pasul în politică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel