Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gabriela Firea, anunţ bombă: Nu mai candidez la Primăria Capitalei
WhatsApp
Invitată la emisiunea Sinteza zilei, Gabriela Firea, actualul primar al municipiului Bucureşti, a făcut un anunţ surprinzător.   
gabriela_firea_anunt_captura

„Anunţ că eu, Gabriela Firea, nu ma candidez la funcţia de primar al capitalei cu condiţia ca cei care candidează pe flancu centru şi centru-stânga au un procentaj mai mare ca mine. Însă din toate studiile pe care le avem până în acest moment, realizate cu toate casele de sondaje a opiniei publice, eu şi preşedintele României, Klaus Iohannis, de patru ani, suntem pe rând, ori numărul unu, ori numărul doi, în încrederea românilor. Nu avea ce să se schimbe în ultima săptămână“, a spus Gabriela Firea. 

Anunţul a venit în urma speculaţiilor că Victor Ponta ar candida  la primăria capitalei.  

Fiind întrebată de Mihai Gâdea, ce va face în cazul în care Victor Ponta va candida, Gabriela Firea a precizat că nu-şi retrage declaraţia. „Reiterez ce am afirmat puţin mai devreme. Nu-mi retrag declaraţia. Eu nu mă ţin de scaun.  Nu m-am născut primar general. Mi-am încheiat onorant un mandat de senator și am acoperit un mandat de primar general zic eu cu omoare. Dacă PSD sau alianță formată din partide ce centru sau centru stânga, eu nu mă țin de scaun, îmi văd de viața mea, pentru că viața nu se termină cu funcția de primar al Capitalei (...) Nu este niciun fel de amenințare, șantaj politic și nici nu vreau să se speculeze că Gabriela Firea este supărată pe PSD. Eu sunt om de echipă. Dacă echipa noastră găsește un candidat mai bun, îi strâng mâna, îi fac și campanie și îi și spun tot ce are nevoie“, a mai spus Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel