Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gabriela Firea: "Înainte să apuci pe calea răzbunării, sapă două morminte"
WhatsApp
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a criticat joi proiectele Guvernului de a organiza alegeri anticipate sau alegerea primarilor în două tururi de scrutin, prin care spune că s-ar cheltui "mulţi bani".
Sursa foto: captură Antena 3

"Asta da veste rea pentru români! Unde s-au dus toate promisiunile deşarte? Unde sunt autostrăzile, spitalele, şcolile construite? Nu sunt bani pentru nimic în guvernarea PNL! Nici pentru alocaţii mărite, nici pentru majorarea punctului de pensie, nici pentru investiţii. Se împrumută zilnic Finanţele. Dacă nu au găsit 'gaura metaforică în contabilitate', atunci o fac ei. Să lase ceva în urmă când vor pleca! Avem, însă, bani, mulţi, mulţi, pentru alegeri: anticipate, două-trei-şapte tururi! Cât mai multe şi mai dese, cu atât mai bine, cred ei. Din dorinţa de a se răzbuna pe noi, sfârşesc prin a se răzbuna pe popor şi chiar pe proprii lor colegi!", a scris Firea pe Facebook.

Potrivit edilului, "toate aceste cheltuieli anunţate sunt bani luaţi de la români şi aruncaţi pe ambiţii politice şi trufii de moment".

"Ţineţi minte aceste cuvinte: 'înainte să apuci pe calea răzbunării, sapă două morminte'. Ştia Confucius ce ştia! Se aplică perfect acum!", a adăugat Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel