Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gabriela Firea, despre Violeta Alexandru: „Îl locul ei eu mă așezam la ușa lui Orban și intram în greva foamei”
WhatsApp
Primarul General al Capitalei a afirmat, astăzi, la Sinteza zilei, că deși ministrul Muncii este o femeie, în persoana Violetei Alexandru, aceasta este insensibilă la problemele oamenilor.

Gabriela Firea a explicat ce ar fi făcut ea în locul ministrului liberal al Muncii în cazul unei teme atât de importante cum este majorarea alocațiilor copiilor.

„Avem ministrul Muncii o doamnă - eu m-am bucurat, vă spun sincer. Pentru mine, în politică, trebuie să existe adversități de idei, nicidecum dușmănii. M-am bucurat că este o doamnă, am avut-o și noi pe doamna Vasilescu, a urmat domnul Budai.

M-am gândit că va fi sensibilă la problemele oamenilor. Ce constatăm: niciun mușchi pe față nu se mișcă atunci când vorbim că avem o lege, propusă de PSD votată în Parlament, promulgată de președintele țării, termen prorogat de către guvernul PNL. Dacă era ministru al Muncii, eu mă așezam la ușa domnului premier Orban și nu mai plecam de acolo, intram în greva foamei ca să se majoreze alocațiile copiilor", a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel