Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fratele lui Ludovic Orban pleacă din funcția de consilier al lui Klaus Iohannis
WhatsApp
Leonard Orban, fratele lui Ludovic Orban, pleacă din funcția de consilier al președintelui Klaus Iohannis. Orban a cerut să se pensioneze. 
Klaus Iohannis, anunț despre noile restricții din România

Leonard Orban va fi decorat de președintele Klaus Iohannis. 

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marți, 26 octombrie 2021, decretul privind eliberarea la cerere din funcția de consilier prezidențial a domnului Leonard Orban, la data de 1 noiembrie 2021, în vederea pensionării.

De asemenea, în semn de înaltă apreciere pentru excepționala carieră profesională, pentru contribuţia avută la susținerea proiectului european al României şi pentru implicarea în modernizarea şi eficientizarea Administrației Prezidențiale, Președintele României a decis conferirea Ordinului Național „Steaua României” în grad de Cavaler domnului Leonard Orban," informează Administrația Prezidențială.

Leonard Orban ocupa funcția de consilier al președintelui Klaus Iohannis pe probleme de afaceri externe. Acesta ocupa funcția din anul 2010. 

Recent, Ludovic Orban a anunțat ruptura de Partidul Național Liberal. Deși deocamdată nu a spus nimic clar despre formarea unui nou partid politic, toate indiciile și informațiile pe surse duc spre o astfel de variantă. Fostul președinte al PNL ar urma să ia cu el mai mulți parlamentari care i-au rămas devotați după conflictul cu Florin Cîțu și președintele Klaus Iohannis, pe care l-a atacat public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel