Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Un român s-a lăudat pe TikTok, după ce a jefuit o femeie chiar lângă un bancomat: „Așa e la noi, ne place să ne lăudăm”
WhatsApp
Un tânăr român a fost condamnat la trei luni de închisoare pentru furtul a 900 de euro de la o femeie care retrăgea bani de la un bancomat.
Franța. Un român s-a lăudat pe TikTok, după ce a jefuit o femeie chiar lângă un bancomat

Infractorul a fost adus luni, 19 aprilie, în fața magistraților de la curtea din Compiègne. A fost necesar inițial să fie stabilită  identitatea inculpatului, de origine română, care a dat mai multe nume și date de naștere. Amprentele tânărului român, care locuiește într-o tabără de migranți din regiunea Paris, au făcut posibilă stabilirea identității sale, mai ales că el fusese deja  judecat pentru un alt furt.

Faptele pentru care românul este urmărit penal au avut loc joi, 15 aprilie, la Compiègne. În holul unei bănci din centrul orașului, o femeie care tocmai a introdus cardul în bancomat și a format codul pentru a retrage 40 de euro a fost acostată de un tânăr, care era însoțit de un complice, scrie premium.courrier-picard.fr.

Unul dintre ei a creat o diversiune, în timp ce celalalt a introdus suma de 900 de euro. Victima a încearcă să-i rețină, însă cei doi au reușit să scape. Polițiștii au un urmărit imaginile video surprinse de camerele de supraveghere și au audiat victima, care a spus că unul dintre tineri avea „o figură de înger”, iar celălalt -  o coafură exuberantă. La scut timp, cei doi au fost arestați la stația Compiègne, fiecare având câte 450 de euro, ascunși în chiloți. Între timp, eu au reușit să se laude cu banii furați pe rețeaua socială Tik Tok. „Așa e la noi, la țigani, ne place să ne lăudăm”, a spus inculpatul la audieri.

Unul dintre cei doi hoți le-a spus polițiștilor că, de fapt, victima ar fi uitat banii la bancomat și că ei au încercat să-i returnez. Modul de operarea al jafului a fost același ca și în cazul furtului anterior din Paris. Instanța l-a condamnat pe inculpat la trei luni. Victima, căreia i-au returnat banii, va primi despăgubiri de 150 de euro.  

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link: https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel