Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. O vedetă TV „aruncă în aer” echipa națională de fotbal: „ Mi-a propus 50 000 de euro pentru o noapte. Mi-a fost rușine”
WhatsApp
Echipa națională de fotbal a Franței este zguduită de un scandal de proporții, după ce o vedetă TV a spus că un fotbalist i-a oferit suma de 50 000 de euro, pentru a petrece cu ea o seară.
O vedetă TV „aruncă în aer” echipa națională de fotbal a Franței

Deși „escapadele” fotbaliștilor din toată lumea au devenit lucruri banale, cele care ajung în spațiul public sunt motiv de excludere din echipă, în cazul celor cu pretenții.

La acest moment, echipa națională a Franței este zguduită de un scandal sexual. În centrul atenției este un fotbalist, care, i-a făcut o propunere indecentă unei prezentatoare TV, în vârstă de 50 de ani, cunoscută mai mult pentru aparițiile provocatoare. Este vorba despre Nathalie Andreani, care a dezvăluit jurnaliștilor de la „Public” că i s-a oferit suma de 50 000 de euro pentru a petrece o noapte cu unul dintre jucătorii naționalei din Franța. Evident, fotbalistul a uzat de notorietate, nu s-a bazat pe calitățile fizice, lasă de înțeles Andreani.

„Am avut o mulțime de propuneri indecente, în special una de la un fotbalist. Mi-a oferit 50.000 de euro pentru a petrece noaptea cu mine. Cu mai multe ocazii, aș putea adăuga, dar l-am refuzat! Este vorba despre un jucător al naționalei Franței”, spune bruneta care a pus pe jar imaginația fotbalistului, potrivit sursei citate. S-a ferit să dea nume, însă, prezentatoarea spune că s-a simțit rușinată.

De regulă, viața fotbaliștilor celebri este dezbătută larg de opinia publică, deoarece devine model pentru tinerii care vor să facă o carieră în sport. De asemenea, sunt cluburi de fotbal care țin la imagine și la disciplina jucătorilor. Antrenorii îi sancționează pe unii pentru nopțile pierdute, dacă influențează negativ antrenamentele.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel