Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Cum au fost prinși, după o lună, călăii lui Mihai, șoferul român de TIR ucis cu sabia într-o parcare. Detaliul care i-a dat de gol
Presupușii călăi ai lui Mihai Spătaru, şoferul de camion român care a fost ucis cu o sabie, sub ochii soţiei sale într-o parcare de pe autostrada A28 din Franţa, între oraşele Abbeville şi Amiens, au fost arestați după aproape o lună de zile.

Cei doi sunt de origine kurdă irakiană. Unul a fost arestat în regiunea Rouen, celălalt în Grand-Synthe din nord. 

Mihai a fost înjunghiat mortal în zona Translaye în direcția Abbeville Rouen. Presupușii făptași sunt urmăriți penal pentru omucidere intenționată și tentativă de jaf cu violență care a dus la moarte.

ADN-ul unuia dintre cei doi bărbați a fost găsit pe o mască chirurgicală lăsată în zona de odihnă a autostrăzii. Ambii contestă faptele. 

Dacă vor fi găsiți vinovați cei doi riscă câte 30 de ani de închisoare.

Mihai Spătaru se afla pe 16 mai într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, împreună cu soţia sa. La un moment dat, şoferul i-a spus soţiei că merge la toaletă, iar înainte va verifica încărcătura. Imediat după ce a coborât şi a ajuns în spatele camionului, Mihai a fost atacat cu sabia. Bărbatul a fost tăiat de două ori, iar călăii au fugit.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?