Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Un boxeur român și-a legat vărul cu perdeaua și i-a violat soția chiar în față
Un boxeur român, în vârstă de 33 de ani, este acuzat de viol, lovire și sechestrare. El a fost adus ieri în fața judecătorilor francezi.
Foto ILUSTRATIV

Potrivit lavoixdunord.fr, totul a avut loc în noaptea de 12 spre 13 august 2016, atunci când românul a plecat din Anglia și s-a dus să-i viziteze pe vărul său Daniel și pe soția acestuia Stoyanka, în în Masny, rue Suzanne-Lanoy. 

Seara s-a transformat imediat într-un coșmar. Românul l-a legat pe vărul său cu perdelele și l-a bătut crunt după care a trecut la amenințări cu un cuțit de bucătărie. Apoi, a forțat-o pe soția vărului său să facă sex chiar în fața lui. Toate scenele au fost filmate chiar de boxerul român cu telefonul mobil.

După scenele de groază, românul a fugit cu mașina lor, cu o sumă de bani, cu telefoanele mobile și a amenințat că revine și îi omoară dacă vorbesc cu autoritățile. În timpul scenei terifiante, cei trei copii ai cuplului au fost închiși într-o cameră.

 

Românul s-a răzbunat pentru că vărul i-a dezvăluit un secret

 

Se pare că toate aceste fapte au fost făcute pentru ca românul să se răzbune pe ei întrucât i-au dezvăluit un secret important. Este vorba despre relația pe care o are în Anglia cu Sonia, o tânără care este soția unuia dintre prietenii lui din România.

Daniel ar fi spus secretul mai multor persoane, iar boxerul român, furios, a mers în Franța să se răzbune sub pretextul că se află în pericol și să-l găzduiască câteva seri la ei acasă.

 

Boxeurul român se declară victima unui complot

 

Boxerul român neagă faptele și spune că este o victimă a unui complot. El susține că vărul cu familia sa au născocit aceste evenimente pentru a ajunge în închisoare.

Urme ale ADN-ului său au fost găsite în prezervativul folosit la viol. Stoyanka declarase inițial la Poliție că un atacator necunoscut ar fi violat-o. 

Românul riscă 30 de ani de închisoare și în acest moment este în arest preventiv în Franța.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?