Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Român mort în pădure, după ce a căzut dintr-un copac
WhatsApp
Un român în vârstă de 40 de ani a murit în pădurea Sucht situată în Nord-estul Franței. Acesta era angajat al unei companii românești de exploatare forestieră, find detașat în Franța la momentul producerii accidentului mortal.
Foto ILUSTRATIV

Vineri dimineață, un român de patruzeci de ani a murit în timp ce lucra în pădurea Soucht. El era angajat detașat pentru o companie de exploatare forestieră din România, când a fost ucis în urma căderii dintr-un copac.

În timp ce bărbatul și echipa sa erau ocupați să taie arborii, un vârf de copac s-a desprins înainte ca trunchiul să se prăbușească și astfel muncitorul a căzut la pământ. Colegii săi au încercat să-l ajute până la sosirea medicilor și a pompierilor, însă bărbatul a murit din cauza rănilor grave suferite. 

O echipă a brigăzii Bitche au sosit la fața locului pentru a defini circumstanțele exacte ale tragediei. „Teza accidentală este privilegiată”, indică căpitanul Dominique Romang Inspectoratul muncii a anchetat de asemenea locul faptei, informează republicain-lorrain.fr

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel