Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
FRANȚA. Doi români , ÎMPUȘCAȚI după ce au ÎNJUNGHIAT doi bărbați: Un POLIȚIST e în stare gravă (VIDEO)
WhatsApp
O dispută de stradă între trei dealeri de țigări - doi români și un pakistanez, s-a încheiat tragic: Pakistanezul a fost înjunghiat în stomac de cei doi români, care au atacat cu cuțitul și un polițist solicitat să intervină.

În această după-amiază, un bărbat înarmat cu un cuțit a rănit un ofițer de poliție în Saint-Denis, în nordul Parisului. O luptă a izbucnit în jurul orei locale 14:00 între trei vânzători ambulanți de țigări. Doi români au atacat un cetățean pakistanez, acesta din urmă fiind rănit foarte grav, înjunghiat în abdomen. 

Poliția a fost solicitată să intervină, însă și acesta a fost înjunghiat de unul dintre cetățenii români implicați în altercație: „A fost comisă o tentativă de omucidere cu cuțitul împotriva unui ofițer de poliție”, anunță reprezentanții polițiștilor parizieni, potrivit Valeursactuelles.fr.

Un ofițer de poliție al brigăzii anti-criminalitate (BAC) a fost rănit, fiind înjunghiat de mai multe ori  în coapsă, după ce a folosit pistolul electric cu impulsuri pentru a neutraliza unul dintre participanții la luptă.

Lupte sângeroase pentru stabilirea prețurilor

 

„Doi agresori ai unui vânzător ambulant au avansat către ofițerul de poliție, cu cuțitul în mână”, indică o sursă apropiată anchetei. Alți doi oficiali au tras cu pistolul în direcția celor doi bărbați de mai multe ori. Unul ar fi fost rănit la picior, celălalt la stomac, dar „nu există niciun pericol vital”, specifică parchetul. Serviciul departamental al poliției judiciare a fost cooptat în anchetă.

Pentru șeful de cabinet al primarului  din Saint-Denis, care a mers acolo, această violență ilustrează climatul cotidian care domnește asupra acestui punct critic al revânzării țigărilor: „Acestea reprezintă stabilirea scorurilor între diferite rețele de trafic rivale, care sunt extrem de sângeroase", a afirmat acesta, citează Le Parisien.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel