Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Cadavru în descompunere, găsit în apropierea mașinii unui român, dat dispărut de 3 săptămâni
WhatsApp
Un cadavru în descompunere a fost găsit sâmbătă, 26 septembrie, într-un câmp, în Martinvast, lângă Cherbourg, în Manche, Franța.
Sursa foto: captură ouest-france.fr

Potrivit primelor informații oferite de anchetatori, cadavrul ar fi fost acolo de 2-3 săptămâni. Descoperirea macabră a fost făcută de o companie de însilozare care se pregăta pentru o muncă în vecinătatea zonei comerciale din Martinvast-la-Glacerie, când șoferul unei mașini a observat corpul neînsuflețit al unui bărbat, „foarte greu de identificat și care era acolo de două sau trei săptămâni”.

Primarul Jacky Marie a fost chemat în calitate medic de către jandarmi, pentru a scrie certificatul de deces. Și, în calitate de primar al orașului Martinvast, spune că descoperirea macabră din mijlocul câmpului ne e legată de unul dintre cetățenii săi întrucât nu a fost raportată nicio dispariție în orașul său.

 

Accident? Crimă?

 

Autopsia ar trebui să permită identificarea formală și să determine cauzele decesului. Accident? Crimină? Nimeni nu știe.

Autoritățile spun că această descoperire ar putea corespunde unei declarații de dispariție datând din 3 septembrie, la Ravenoville, a unui cetățean român, informează ouest-france.fr. Mașina sa a fost găsită la 1 km de locul în care a fost găsit cadavrul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel