Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța aproape de un LOCKDOWN TOTAL: Macron anunță mâine noile restricții, după RECORDUL NEGRU înregistrat azi - peste 500 de MORȚI
WhatsApp
Franța a înregistrat astăzi un record negru absolut:  523 de decese cauzate de COVID-19 în ultimele 24 de ore, dublu faţă de câte fuseseră anunţate luni - 266.
Sursa foto: captură Antena 3

33.417 cazuri noi au fost detectate în Franța în ultimele  24 de ore, potrivit datelor publicate marți, 27 octombrie, de reprezentanții Sănătății publice Franța și Ministerul Sănătății. Cu o zi înainte, 26.771 de persoane au fost confirmate pozitive. În total, 1.198.695 de teste pozitive în Franța de la izbucnirea epidemiei.

CEl mai negru record: 523 de morți. Din data de 22 aprilie nu a mai anunţat Franţa un număr atât de mare de decese în 24 de ore, cifra la vremea respectivă fiind de 543. Numărul total al deceselor în Hexagon a ajuns astfel la 35.541. Peste 2.900 de pacienți cu Covid-19 au fost spitalizați în terapie intensivă marți, ocupând jumătate din paturile disponibile în prezent în Franța în aceste servicii primind pacienții cei mai grav bolnavi, conform ultimelor cifre oficiale citate de Le Figaro.

În timp ce premierul Jean Castex a declarat marți seară reprezentanților majorității și opoziției că noile măsuri sunt  „esențiale”, Emmanuel Macron va prezenta noile dispoziții privind măsurile de luptă împotriva coronavirusului și un nou set de restricții miercuri seara, în timpul unui discurs televizat la ora locală 20.00.

Aceste noi restricții, care ar putea merge până la un nou lockdown total, la nivel național, vor fi decise miercuri dimineață în timpul unui Consiliu al Apărării în fața Consiliului de Miniștri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel